"Pluim aan fans van Antwerp én Mechelen": Hairemans reageert op spandoek en sfeer, Vrancken looft zijn invaller

Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt vanuit Mechelen
| 8 reacties
"Pluim aan fans van Antwerp én Mechelen": Hairemans reageert op spandoek en sfeer, Vrancken looft zijn invaller
Foto: © photonews

Een invalbeurt van een dikke vijf minuten, meer werd het niet voor Geoffry Hairemans tegen zijn ex-club Antwerp. Maar hij bracht wel meteen iets bij én trok zijn ploeg zo mee over de streep.

"Natuurlijk hoop je altijd meer dan een paar minuten te spelen en wil je het liefst van al een volledige wedstrijd afwerken, maar ik was blij met de paar minuten die ik kreeg ook. Je doet het voor het team", opende Geoffry Hairemans zijn praatje achteraf.

Wouter Vrancken legde zijn keuzes uit: "Neen, het was geen moeilijke keuze om hem op de bank te laten beginnen. Ik heb vrijdag met hem gepraat en mijn argumenten uitgelegd en mijn keuze verklaard, ook al zal hij wel graag gespeeld hebben tegen zijn ex-ploeg." 

Dikke pluim aan de fans van Antwerp, maar zeker ook aan die van Mechelen

"Geoffrey maakte een belangrijke invalbeurt, ook al was het misschien maar voor vijf minuten. Hij was fris, hij bracht rust aan de bal en kon zo nog mee het verschil maken. Ik ben heel fier om wat mijn invallers laten zien hebben, we zijn met meer dan elf spelers."

Spandoek

De supporters van Antwerp kwamen met een prachtig spandoek en dragen Geoffke Deurne-Noord nog steeds op handen: "Dat was heel mooi van hen, ik moet hen een dikke pluim geven. Maar ook die van Mechelen, want zij hebben ons opnieuw enorm vooruitgestuwd."

"Ik heb hele mooie jaren gekend bij Antwerp, maar nu ben ik natuurlijk speler van KV Mechelen. Dus ik ben heel blij dat we hebben gewonnen, deze overwinning heeft voor mij zeker geen wrange bijsmaak of wat dan ook. Ik ben blij dat ik toch van waarde kon zijn in het wedstrijdslot."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties