Thoelen realistisch over Play-off 1: "De weg is nog lang"

Nico Wieme
| 6 reacties
Thoelen realistisch over Play-off 1: "De weg is nog lang"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KV Mechelen klopte Antwerp met 3-1 en dat zorgde voor grote tevredenheid bij Yannick Thoelen. "De ontlading was zeer groot na deze felbevochten match."

Yannick Thoelen moest zich in het begin van de wedstrijd tussen KV Mechelen en Antwerp gewonnen geven, maar de KVM-doelman hield daarna zijn netten ongeschonden. “Het was een wedstrijd die gekenmerkt werd door fysiek spel. Wij waren meer klaar voor deze match dan Antwerp. Je moet als tegenstander hetzelfde of meer enthousiasme brengen om te kunnen winnen van Antwerp.”

Thoelen gaf een grote pluim aan de fans van KV Mechelen. “Zij zorgen ervoor dat we 10% meer kunnen brengen. De band met de fans is de kracht van Malinwa. Ze leven enorm met ons mee. Voor hen komt voetbal op de eerste plaats. Als wij veel passie tonen, dan zijn zij tevreden en blijven ze ons toejuichen.”

Dromen van Play-off 1

Mag KV Mechelen beginnen dromen van Play-off 1? “Die weg is nog lang. November en december zullen beslissend worden. We moeten het week per week bekijken. We mogen dromen, maar moeten vooral nederig en realistisch blijven. We moeten elke match 100% aan de bak”, aldus nog Thoelen bij Sports Late Night.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties