Geduld Gheysens raakt op bij Antwerp: Bölöni moet beginnen vrezen
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 65 reacties

Paul Gheysens begint zijn geduld te verliezen met Laszlo Bölöni (en met D'Onofrio)

Geduld Gheysens raakt op bij Antwerp: Bölöni moet beginnen vrezen
Foto: © photonews

't Is momenteel geen peis en vree op de Bosuil hoor. Er hangt zelfs donder en bliksem in de lucht. Voorzitter Paul Gheysens is immers niet de geduldigste man en het laatste restje van dat geduld is zo goed als op.

Gheysens was niet blij na de nederlaag tegen KV Mechelen. En dat is een understatement. Met de inspanningen die hij gedaan heeft om zijn trainer zoveel aanvallende weelde te bezorgen had hij verwacht nu al veel verder te staan. Hij wou dit seizoen de concurrentie aangaan met Club Brugge, maar daar zit The Great Old nog ver van.

Dat irriteert Gheysens mateloos, want hij heeft kosten noch moeite gespaard toen Bölöni publiekelijk meer spelers vroeg. Ook Luciano D'Onofrio ontsnapt trouwens niet, want hem zien ze niet genoeg op de Bosuil, vindt hij. Gheysens wil een vervanger voor de vertrokken Olivier Renard, maar die boot heeft D'Onofrio tot nu toe kunnen afhouden, wat ook niet naar de zin van de bouwondernemer is.

Vijf voor twaalf

Maar het is in ieder geval vijf voor twaalf voor Bölöni. Gheysens wil resultaten zien. Met 17 op 30 is hij niet tevreden gezien de kwaliteit die er is samengebracht. Er worden intern ook vragen gesteld bij de tactiek die de Roemeen hanteert. Achter de schermen zou er zelfs al gekeken worden naar alternatieven...

Bölöni zelf reageerde na de wedstrijd duidelijk: "Het was niet de eerste keer dat we de tegendoelpunten slikten zoals we nu deden. 17 op 30? Dat is nooit voldoende voor Antwerp. We wilden uiteraard meer, zeker als je ook kijkt naar hoe het vorig jaar is gelopen in het seizoen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties