De man die bij KV Mechelen tot één van de besten uitgroeide: "Ik voel me hier perfect gelukkig"

De man die bij KV Mechelen tot één van de besten uitgroeide: "Ik voel me hier perfect gelukkig"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De ontbolstering van Nikola Storm is niet over rozen gegaan. Bij Club Brugge heette het dat hij mentaal niet klaar was voor eerste klasse. Bij Zulte Waregem kende hij een moeilijk seizoen. De stap terug naar 1B was de juiste. En kijk nu...

Storm is een te geduchten flankaanvaller geworden. Bij de beteren in 1A zowaar. "Ik voel me hier perfect gelukkig. Een warme club en kampioen in 1B, bekerwinnaar en nu verbazend in de subtop in eerste klasse, beter kan niet. Er is hier veel voetbalkwaliteit die veel variatie kan brengen, met de flankspelers die vaak naar binnenkomen en zo. Het gevaar komt van alle kanten", zegt hij in De Zondag.

Met dank aan de coach. "De impact van Wouter Vrancken is groot. De sterkte van Mechelen is vooral het collectief. De coach pakt ook iedereen op de juiste manier aan. Hij praat ook met elke speler, houdt iedereen scherp. En erg belangrijk voor mij: hij geeft heel veel vertrouwen. Ik weet nu dat ik er na een mindere match niet meteen uitvlieg."

Hij is er nu 25 en past perfect in het systeem van Malinwa. "Ik voetbal ook volwassener, schat beter de ruimtes in, speel doelgerichter. Ik heb afgelopen twee jaar mijn acties kunnen koppelen aan rendement. Je merkt het in de cijfers: vorig seizoen 8 goals en 12 assists. Dat zijn leuke cijfers."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties