Laszlo Bölöni gaf meer duiding bij het simpelweg uit de selectie laten van zijn vaste linksachter
Arjen T'Sjoen
| 4 reacties

Laszlo Bölöni gaf meer duiding bij het simpelweg uit de selectie laten van zijn vaste linksachter Simen Juklerod

Laszlo Bölöni gaf meer duiding bij het simpelweg uit de selectie laten van zijn vaste linksachter

Royal Antwerp verloor nu ook op bezoek bij KV Mechelen en deed dat zonder zijn vaste linksback Simen Juklerod. Die werd door coach Laszlo Bölöni simpelweg uit de selectie gelaten.

"We weten dat Simen verdedigende en aanvallende kwaliteiten heeft", kwam Laszlo Bölöni nog eens terug op de hele zaak. "Maar de laatste weken kwamen die er niet uit."

"Verdedigend was het ok, maar al een viertal weken kon hij ons offensief niet helpen, dus was het tijd om hem eens te laten nadenken."

De Laet

"Het klopt dat we weinig opties hebben op de linksachter en er eigenlijk geen concurrent voor hem is. Maar Ritchie kan dat ook en hij speelde geen slechte wedstrijd, al had hij het offensief ook niet makkelijk", was de oefenmeester van Antwerp duidelijk over zijn keuze voor De Laet op linksachter.

"We zijn op zoek naar de best mogelijke oplossing. We gaan daar verder naar op zoek." De Laet speelde in het verleden wel vaker op linksachter, al was het toch al van de League Cup uit het seizoen 2016-2017 geleden dat hij op die plek nog aan een match begon.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties