Stadion: Achter de Kazerne

Herbeleef KV Mechelen - Cercle Brugge (Jupiler Pro League)

Volg de match tussen KV Mechelen en Cercle Brugge live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee! Lees 112 reacties...

KV Mechelen en Cercle Brugge wisten allebei te winnen op de tweede speeldag en gaan op zoek naar hun tweede overwinning. Mechelen doet dat alvast met dezelfde elf. Bij Cercle komt de pas ingelijfde Ugbo meteen aan de aftrap.
KV Mechelen (KV Mechelen - Cercle Brugge)
KV Mechelen: Gaëtan Coucke - Issa Kabore - Thibault Peyre - Rocky Bushiri - Lucas Bijker - Aster Vranckx - Joachim Van Damme - Rob Schoofs - Geoffrey Hairemans - William Togui - Nikola Storm
Bank: Onur Kaya - Igor De Camargo - Jordi Vanlerberghe - Jules Van Cleemput - Yannick Thoelen - Siemen Voet - Sheldon Bateau - Sofiane Bouzian - Maryan Shved

Cercle Brugge (KV Mechelen - Cercle Brugge)
Cercle Brugge: Thomas Didillon - Robbe Decostere - Naomichi Ueda - Jérémy Taravel - Dimitar Velkovski - Charles Vanhoutte - Kévin Hoggas - Johanna Ochieng Omolo - Dino Hotič - Ike Ugbo - Kylian Hazard
Bank: Thibo Somers - Alimami Gory - Alexander Corryn - Aldom Deuro - Vitinho - David Bates - Warleson
1
KV Mechelen - Cercle Brugge: 0-0

1
De bal rolt in Mechelen!
Cercle heeft de aftrap gegeven Achter de Kazerne.
2
Eerste goede aanval van KV Mechelen. Rond de zestien meter van Cercle kent deze een eindpunt.
3
Het doelhout geraakt!
Een laag schot richting de verste hoek van Hairemans... tegen de paal! Cercle ontsnapt aan een vroege achterstand.
4
Togui knalt voorlangs.
7
KV Mechelen neemt deze wedstrijd van in het begin resoluut in handen.
10
Kaboré probeert buitenom te gaan, maar duwt de bal te ver, over de achterlijn.
11
Storm breekt door, maar heeft toch iets te veel moeite met de balbehandeling. Een pass naar een ploegmaat lijkt hem dan de beste optie. De Brugse defensie kan echter onderscheppen en ontzetten.
13
Geen onaardige hoekschop van Vanhoutte richting de tweede paal. Coucke blijft op zijn lijn staan, waardoor Bijker moet tussenkomen. Na de volgende corner wint Peyre het luchtduel.
15
Strakke hoekschop van Storm. Van Damme devieert nog voor de eerste paal over doel. De middenvelder claimt wel nog een hoekschop. Zijn naamgenoot, scheidsrechter Kevin Van Damme, wil er niet van weten.
18
Cercle wint al eens vaker een duel en heeft ondertussen al een paar voorzetten in de Mechelse box kunnen droppen. De bezoekers trachten zich in de match te knokken.
20
De typische Storm-actie: van op de flank naar binnen komen, gevolgd door een schot over doel.
21
Coucke moet een voorzet van Hazard op het dak van zijn doel tikken. Een volgende hoekschop dus voor Cercle.
24
Schoofs met een actie tussen verschillende Bruggelingen. De middenvelder van KV loopt zich vast.
27
Meer evenwicht in wedstrijd
Na het forse begin van Malinwa is er zeker meer evenwicht gekomen in de wedstrijd. Het kan hier alle kanten uit.
29
 Gele kaart voor Johanna Ochieng Omolo

30
Storm tegen de paal
Al de tweede keer dat het doelhout een Mechelse voorsprong verhindert: Storm knalt tegen de staak.
31
Een schot van Hairemans weet Didillon dan weer klemvast te pakken.
33
Mooi samenspel tussen Kaboré en Hairemans. Velkovski haalt de voorzet van die eerste eruit.
36
Mechels balverlies geeft Cercle de mogelijkheid nog eens een fraaie combinatie richting doel van de tegenstander op de mat te leggen. De voorzet van Velkovski bereikt echter niemand.
37

Goal
Doelpunt van William Togui
Hairemans verschijnt oog in oog met Didillon. De doelman stopt zijn schot, maar Togui is goed gevolgd en jaagt de bal in het dak van het doel!
40
Togui met de kans op een tweede... deze keer schiet de spits naast!
43
Met de rust in zicht heeft KV Mechelen de wind weer in de zeilen. Het ziet er naar uit dat de thuisspelers met een goed gevoel de kleedkamers zullen kunnen opzoeken.
45
We krijgen 1 minuten blessuretijd.

Scheidsrechter
Rust

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
De bal rolt opnieuw in Mechelen!
De tweede helft is op gang getrapt.
47
Fraaie vrijschop Schoofs, nog net de save van Didillon!
Meteen een vrije trap op een mooie plek en Schoofs trapt 'm erg goed... Didillon kan er maar net bij en werkt in hoekschop.
50
De Cercle-aanvallers werden even wat vrijheid in het strafschopgebied van Mechelen, maar geen van hen kon goed bij de bal.