Beerschot: Mike Vanhamel - Stipe Radic - Frederic Frans - Jan Van Den Bergh - Joren Dom - Raphael Holzhauser - Tom Pietermaat - Ryan Sanusi - Pierre Bourdin - Blessing Eleke - Loris Brogno
Bank: Denis Prychynenko - Zakaria Bakkali - David Mukuna - Wouter Biebauw - Gregory Grisez - Yan Vorogovskiy - Ayrton Mboko

KV Oostende: Guillaume Hubert - Brecht Capon - Jack Hendry - Arthur Theate - Jelle Bataille - Kévin Vandendriessche - Maxime D'Arpino - Nick Bätzner - Robbie D'Haese - Andrew Hjulsager - Marko Kvasina
Bank: Mamadou Thiam - Indy Boonen - Théo Ndicka - Anton Tanghe - Evangelos Patoulidis - François Marquet - Bram Castro

1
Wedstrijd op gang getrapt!
Wie pakt de drie gouden punten?
3
Het eerste wapenfeit is van de bezoekers. Hjulsager probeert het van net buiten de zestien, maar zijn schot gaat over.
6
Opnieuw KV Oostende. D'Haese met een knappe pass tot bij Hjulsager, maar de aanvallende middenvelder legt de bal opnieuw over het doel van Vanhamel.
12
De bezoekers zetten druk. Het schot van D'Haese gaat in hoekschop.
13
Ook bij die hoekschop is KV Oostende gevaarlijk. Kvasina kopt over.
16
Derde poging van Hjulsager. Deze keer legt de Deen zijn schot naast.
19
Beerschot steekt ook eens de neus aan het venster. Brogno probeert de bal hard voor te brengen, maar Hubert duwt weg. Nog geen minuut later kan Bourdin dan weer net niet bij een goed aangesneden voorzet.
21
Bijna Vandendriessche! D'Arpino verstuurt een heerlijke bal, maar Vanhamel speelt goed mee en voorkomt het gevaar.
23

Goal
Doelpunt van Loris Brogno (Jan Van Den Bergh)
Van een verrassing gesproken. Van den Bergh stuurt Brogno weg met een heerlijke pass buitenkant voet en de aanvaller twijfelt niet oog in oog met Hubert: 1-0.
31
Daar is het antwoord van KV Oostende. Kvasina haalt een voorzet op een spectaculaire manier uit de lucht, maar Vanhamel gaat goed plat op zijn schot.
32
Ook Beerschot is nog eens gevaarlijk. Eerst trapt Sanusi op Hubert en even later trapt Eleke via een retro over het doel.
34
Bätzner probeert het eens van zeer ver. Zijn schot gaat ook ver naast.
40
KV Oostende raakt niet meer tot aan het doel van Beerschot. Deze keer probeert Capon het van ver, maar ook zijn schot gaat hoog over.
41
Mijn woorden zijn nog niet koud of daar is KV Oostende met een grote kans. D'Haese zijn schot wijkt af en gaat daardoor net naast.

Scheidsrechter
Rust

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
Tweede helft op gang getrapt!
Kan KV Oostende zich terug in de wedstrijd knokken?
46
Vervangen Nick Bätzner
Ingevallen Mamadou Thiam

53
Rustig begin van de tweede helft. KV Oostende probeert wel, maar echt gevaarlijk zijn ze na de rust nog niet geweest.
59
Eleke laat de 2-0 liggen. Holzhauser brengt de bal goed voor, maar de aanvaller trapt naast.
60
Meteen naar de overkant, waar Kvasina kan aanleggen voor een schot. Het is echter recht op Vanhamel.
63
De beste kansen in de tweede helft zijn voor Beerschot. Bourdin kopt nu net naast.
63
 Gele kaart voor Loris Brogno

65
Scherpe voorzet van Thiam. Kvasina kan er echter net niet bij.
66
Knappe aanval van de thuisploeg. Eleke geeft de bal goed mee met Van den Bergh, maar de verdediger probeert het daarna zelf. Hubert kent geen problemen met zijn schot.

77
Het tempo is opnieuw uit de wedstrijd. KV Oostende speelt weinig klaar in de tweede helft.
78
Nog eens de thuisploeg. Invaller Prychynenko kopt een voorzet van Holzhauser over het doel van Hubert.
79
Doelpunt Beerschot afgekeurd!
Bijna 2-0 Bakkali kan alleen op Hubert af, maar legt de bal nog breed tot bij Holzhauser. De Oostenrijker scoort, maar bij de fase vooraf stond Bakkali buitenspel. Het doelpunt gaat dus niet door.
80
Bijna een olympisch doelpunt van D'Arpino. Vanhamel bokst de bal nog net weg.
81

Goal
Doelpunt van Marko Kvasina
Uit het niets valt de gelijkmaker. Een hoekschop belandt in de voeten van Kvasina en de aanvaller twijfelt niet: 1-1.
84

Goal
Doelpunt van Jelle Bataille (Andrew Hjulsager)
Daar is de 1-2! Hjulsager legt de bal perfect op het hoofd van Bataille en de vleugelspeler van KV Oostende heeft de bal maar binnen te duwen.