Datum: 06/02/2022 13:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 26

Kan Gent meteen revanche nemen op het veld van Club Brugge of rekent Club opnieuw af met Buffalo's in Slag om Vlaanderen?

Kan Gent meteen revanche nemen op het veld van Club Brugge of rekent Club opnieuw af met Buffalo's in Slag om Vlaanderen?
Foto: © photonews

Enkele dagen nadat ze elkaar in de Croky Cup nog troffen in de halve finale, moeten Club Brugge en AA Gent opnieuw tegen elkaar aan de bak. Ditmaal in de competitie.

Je zou denken dat er met een finaleplaats meer op het spel staat in het bekertoernooi maar ook de competitie is stilaan toe aan de fase van de waarheid. Club Brugge kan zich geen puntenverlies veroorloven nu Union ook op Antwerp is gaan winnen en AA Gent wil nog alles op alles zetten om een gooi te doen naar Champions play offs.

Mitrovic verdwijnt alleszins opnieuw naar de tribune bij Blauw-Zwart. Ook Ricca, Izquierdo, Perez en Audoor vallen naast de selectie. Maar Club recupereert met Mechele, Balanta, Lang en Buchanan heel wat kwaliteit. Ook aanwinst Adamyan zit meteen in de selectie van Schreuder.

Het is dan nog maar de vraag met welke opstelling Schreuder zijn manschappen laat spelen. Tegen Union werd Lang al aan de rust geslachtofferd en aangezien hij terugkomt na een coronabesmetting lijkt het erop dat hij nog niet zal starten. Buchanan is dan weer net terug van zijn interlandperiode met Canada.

Bij AA Gent zijn er met Opéri en Bruno ook twee spelers die de selectie niet haalden tegenover de vorige keer, al zijn er geen vervangers aangeduid door Hein Vanhaezebrouck. Ook hier is het uitkijken naar de basiself van AA Gent aangezien Lemajic de voorbije weken heel wat krtiek kreeg na enkele zwakke prestaties. 

Bet tips bij Betfirst

Wint Club Brugge opnieuw de Slag om Vlaanderen? Krijg dan maar liefst 2.4 keer je inzet terug!

Vorige keer was het dan wel 0-1, de voorbije 3 wedstrijden werd er telkens minstens 4x gescoord.
+2.5 doelpunten: x1.85

 

Meer nieuws