kvmKV Mechelen
beeBeerschot
Datum: 06/02/2022 16:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 26
Rivalenstrijd tussen KV Mechelen en Beerschot met vooral de bezoekers die de punten broodnodig hebben

Volg KV Mechelen - Beerschot om 16u LIVE op VOETBALKRANT.COM!

Rivalenstrijd tussen KV Mechelen en Beerschot met vooral de bezoekers die de punten broodnodig hebben
Foto: © photonews

KV Mechelen vs Beerschot, dat is de jongste jaren een echte rivalenstrijd en dat is op deze zondag niet anders. Het spreekt voor zich dat vooral de hekkensluiter de punten nodig heeft. Elke speeldag die voorbijgaat zonder zege, betekent weer een beetje minder hoop op een sportief mirakel.

Bij KV Mechelen hopen ze in de laatste rechte lijn regelmatig te kunnen rekenen op hun sterkste elf en zo de competitie sterk te eindigen. Na een blessurecrisis aan het eind van 2021 en een corona-uitbraak, ligt Mechelen nog altijd op schema om in de top acht te eindigen. Bovendien heeft de winnende treffer van Nikola Storm bij Standard het vertrouwen ongetwijfeld weer wat opgevijzeld.

Een heel ander verhaal uiteraard bij Beerschot. Na de thuiszege tegen OHL laaide de hoop op het behoud nochtans weer op. In dat opzicht dreigt de nederlaag bij concurrent Seraing de doodsteek te zijn. De comeback tegen Zulte Waregem was lovenswaardig, maar leverde ook niet genoeg op. Voor de zoveelste keer gaat Beerschot op zoek naar de zege van de hoop.

Huldiging Tainmont

De aanwezigheid van thuissupporters geeft deze affiche toch een extra pigment. KV Mechelen zal voor de match ook Clement Tainmont in de bloemetjes zetten. Hij schoot KV in 2019 naar de titel in 1B tegen... Beerschot. Herhaalt de geschiedenis zich en trekt geel-rood opnieuw aan het langste eind? Het is onder meer aan Wouter Biebauw, ex-KV en nu onder de lat bij Beerschot, om dat te voorkomen.

Bij een zege van KV Mechelen, kan u bij BETFIRST 1,90x uw inzet verdienen! Een gelijkspel levert 3,90x uw inzet op en een overwinning van Beerschot zelfs 4,10x uw inzet!

Meer nieuws