Volg de match tussen Seraing en KV Oostende live, samen met vele andere supporters.

Seraing: Guillaume Dietsch - Fabrice Sambu - Yahya Nadrani - Wagane Faye - Morgan Poaty - Youssef Maziz - Theo Pierrot - Ibrahima Cisse - Ablie Jallow - Marius Mouandilmadji - Gerald Kilota
Bank: Francesco D'Onofrio - Maxime Mignon - Elias Spago - Rayan Djedje - Mathieu Cachbach - Zakaria Silini

KV Oostende: Guillaume Hubert - Arthur Theate - Jack Hendry - Anton Tanghe - Alfons Amade - Kenny Rocha Santos - Maxime D'Arpino - Nick Bätzner - Théo Ndicka - Makhtar Gueye - Thierry Ambrose
Bank: Marko Kvasina - David Atanga - Zechariah Medley - Manuel Osifo - Evangelos Patoulidis - Jordy Schelfhout - Mohamed Berte

Vooraf: Zet KV Oostende zegereeks voort op het veld van Seraing?
KV Oostende gaat op het veld van de promovendus op jacht naar een derde zege op rij. Alexander Blessin zag vorige week Indy Boonen uitvallen en kan in extremis ook geen beroep doen op Robbie D'Haese. Vooraan wordt Marko Kvasina vervangen door Thierry Ambrose. Bij Seraing worden de geschorste Boulenger en geblesseerde Bernier vervangen door Poaty en Sambu.
18:29
Eerbetoon aan Franck Berrier
Beide ploegen verzamelen aan de middencirkel en houden een minuut stilte. Het clubicoon van KVO overleed deze week aan de gevolgen van een hartstilstand. De supporters van de thuisploeg pakken alvast uit met een mooie spandoek: 'Merci pourt tout petit général'
1
Seraing - KV Oostende: 0-0

5
Het stadion van Seraing blijft enorm leeg. Er zijn pakweg enkele honderden supporters aanwezig. De thuisploeg heeft nochtans alle steun nodig, ze kennen een moeilijke openingsfase.
7
 Gele kaart voor Maxime D'Arpino
D'Arpino gaat op de voet van Maziz staan en ontvangt na amper zeven minuten voetballen al een gele kaart. Dat is vroeg ...
8
Eerste gevaar is voor de bezoekers
Makhtar Gueye kapt zich knap vrij en zoekt de verste winkelhaak. Het schot gaat ruim naast, maar het is wel het eerste doelgevaar van de partij
11
Thierry Ambrose probeert het eens vanop afstand. De doelman kan niet klemmen, maar Gueye kan niet profiteren. De thuisploeg mag dus opgelucht ademhalen.
18
Beide ploegen zetten elkaar hoog onder druk. Dat zorgt voor immens veel duels, maar weinig doelkansen.
24
Seraing laat de voorsprong liggen
Youssef Maziz zet zijn spits alleen voor doel. Marius lijkt de 1-0 aan de voet te hebben, maar laat de kans onbegrijpelijk liggen.
27
Daar is Seraing opnieuw
De thuisploeg komt plots meermaals dreigen. KVO staat hevig onder druk, maar bezwijkt niet.
29
 Gele kaart voor Marius Mouandilmadji

34
Marius laat opnieuw een doelpunt liggen ...
Marius wordt opnieuw de diepte in gestuurd en dribbelt rond Hubert. Hij zet daarna de bal op knullige wijze naast het doel. De 23-jarige aanvaller mag echter 'opgelucht' ademhalen. De grensrechter vlagt voor buitenspel.
38
Wanneer komen de jongens van Blessin nog eens piepen?
KVO heeft het duidelijk moeilijk met het stevige spel van Seraing. Het is ondertussen al even geleden dat de bezoekers nog eens doelgevaar lieten noteren.
43
 Gele kaart voor Alfons Amade

45+2
Vlak voor rust krijgt Jallow nog de kans op de 1-0. Hij probeert het op de rand van de zestien, maar besluit over.
45+4

Goal
Doelpunt van Youssef Maziz
De spelverdeler krult een vrije trap heerlijk tegen de touwen!

Scheidsrechter
Rust

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
47

Goal
Doelpunt van Makhtar Gueye (Nick Bätzner)
We zijn nog maar een minuut bezig of Seraing krijgt al een grote mogelijkheid, maar het is KVO Oostende dat scoort. Gueye loopt door de Luikse defensie en zet zijn ploeg vrijwel meteen op gelijke hoogte.
49

Goal
Doelpunt van Thierry Ambrose (Nick Bätzner)
We beginnen de tweede helft aan een sneltempo. Balverlies bij de thuisploeg wordt afgestraft door Thierry Ambrose. De aanvaller dribbelt zich rond de doelman en duwt de bal simpel tegen de touwen.
51
En opnieuw Oostende!
Daar is bijna de 1-3! Een schot wordt door Dietsch in extremis nog gekeerd.
51
Vervangen Yahya Nadrani
Ingevallen Rayan Djedje

59
De thuisploeg treft de paal
Het gaat snel op en neer. Seraing dicht bij de gelijkmaker. Ablie Jallow dolt even met Arthur Theate maar stuit op de paal.

Ingevallen Marko Kvasina

Na een opstootje haalt Blessin zijn aanvaller naar de kant. De Duitser neemt Ambrose duidelijk in bescherming na een vurig akkefietje met de doelman.
67
 2e gele kaart voor Alfons Amade
Alfons Amade vliegt van het veld! De verdediger komt te laat en plant zijn voet op die van de tegenstander.
70
Daar is bijna meteen de gelijkmaker! Marius knikt de bal na een hoekschop recht op Hubert. De druk van de thuisploeg neemt dus toe.
73

Goal
Doelpunt van Nick Bätzner (Marko Kvasina)
Tien tegen elf? Geen probleem voor KVO. Nick Batzner gaat er vandoor en zet de 1-3 voorsprong op het bord. De Luikse defensie zag er opnieuw niet goed uit.
73
Vervangen Makhtar Gueye
Ingevallen David Atanga

75
De aansluitingstreffer vliegt voorlangs
Opnieuw Jallow die dreigt voor de thuisploeg. Hij komt oog in oog met Hubert maar de bal gaat voorlangs.