gntKAA Gent
staStandard
Datum: 23/12/2022 20:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 18

Gent met volle ziekenboeg het kerstvoetbal in tegen gemotiveerd Standard: "Laten zien wat we waard zijn en wat we willen"

Wannes Van Audenhove
| 32 reacties
Gent met volle ziekenboeg het kerstvoetbal in tegen gemotiveerd Standard: "Laten zien wat we waard zijn en wat we willen"
Foto: © photonews

Nog een laatste keer knallen vlak voor de kerstkalkoen? Dat is wat AA Gent en Standard op vrijdagavond willen doen.

AA Gent speelde op dinsdag geen topwedstrijd in de Beker van België tegen Cercle Brugge, maar het bekert wel verder en mag zich opmaken voor een kwartfinale tegen Union SG.

Om 2022 af te sluiten wordt nog gespeeld tegen Standard. Dat moet Hein Vanhaezebrouck wel nog steeds doen moet een volle ziekenboeg. Lemajic, Hanche-Olsen, Marreh, Kums, Nurio en Tissoudali zijn er allen nog niet bij.

Standard van zijn kant wil dan weer uitpakken met een goede prestatie om de zware bekernederlaag bij Antwerp door te spoelen.

"De zware nederlaag in Antwerp kan misschien voor een declic zorgen", hoopt Arnaud Bodart. "Het is een ideale gelegenheid om te laten zien wat we waard zijn en wat we willen."

De thuisploeg is favoriet, een gokje op Standard kan al bijna vier keer je inzet opleveren. Doe er je voordeel mee via BetFIRST!

Meer nieuws