KV Mechelen: Yannick Thoelen - Sandy Walsh - Thibault Peyre - Dries Wouters - Alec Van Hoorenbeeck - Jordi Vanlerberghe - Geoffrey Hairemans - Rob Schoofs - Alessio Da Cruz - Julien Ngoy - Yonas Malede
Bank: Iebe Swers - Nikola Storm - Samuel Oum Gouet - Jannes Van Hecke - Toon Raemaekers - Jorge Hernandez - Rayane Falchou

Seraing: Guillaume Dietsch - Abdoulaye Sylla - Daniel Opare - Christophe Lepoint - Sandro Tremoulet - Sambou Sissoko - Abou Malal Ba - Mathieu Cachbach - Morgan Poaty - Marius Mouandilmadji - Antoine Bernier
Bank: Marvin Tshibuabua - Simon Elisor - Leroy Abanda Mfomo - Timothy Martin - Fabrice Sambu - Sérgio Manuel Fernandes da Conceição - Denys Bunchukov

De bal rolt Achter de Kazerne.
4
De KV-defensie is Mouandilmadji uit het oog verloren. De aanvaller kopt over.
8
KV Mechelen tracht alvast naar voren te trekken na die vroege verwittiging van de bezoekers.
12
Bij een hoge bal is het even grabbelen voor Thoelen. De doelman werd ook wel gehinderd en krijgt de overtreding mee van scheidsrechter Brent Staessens.
14
 Gele kaart voor Julien Ngoy
Nu een fout op Seraing-keeper Dietsch aan de overkant na doorgaan van Ngoy en die krijgt daar meteen geel voor. Streng.
18
Mouandilmadji dook op aan de eerste paal. Dat was toch weer even opletten voor KV. Meer dan een hoekschop houdt Seraing er niet aan over. Enkele seconden later zoeft een voorzetschot van Cachbach voorlangs.
21
Aardige actie van Ngoy. Zijn plaatsbal is te hoog.
22

Owngoal
Owngoal van Yannick Thoelen: -
Bernier zoekt naar de ruimte voor het schot. Zijn schot gaat naar de hoek, maar is niet heel krachtig. Via de paal en Thoelen, die misschien iets beter had kunnen doen, gaat de bal toch binnen. Het komt in de statistieken als een owngoal van Thoelen.
25
 Gele kaart voor Marius Mouandilmadji

27

Goal
Doelpunt van Thibault Peyre (Dries Wouters)
Bij een vrijschop voor KV klinkt plots het fluitsignaal. Bij Seraing denken ze zo dat het spel stilligt, maar Peyre trekt er zich niets van aan en jaagt van dichtbij de gelijkmaker tegen de touwen.
30
Met een treffer langs elke kant is de neutrale toeschouwer na een half uur qua doelpunten alvast goed bediend, want het is niet dat deze match overloopt van de kansen.
33
Bij een stilstaande fase tracht Malede met de rug naar doel uit de draai te trappen. De bal hobbelt naast.
37
KV Mechelen maakt het spel in deze wedstrijd, maar het is niet zo dat het de rode lantaarn zomaar eventjes wel opzij zet.
40
Nog vijf minuten tot de rust. Heeft de slotfase van de eerste helft nog wat te bieden?
44

Goal
Doelpunt van Sandy Walsh (Geoffrey Hairemans)
Toch nog een doelpunt voor rust! Walsh kopt een slimme voorzet van Hairemans prima in de rechterhoek. KV heeft de scheve situatie rechtgezet.

Scheidsrechter
Rust

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
Seraing heeft de tweede helft afgetrapt en kan op zoek gaan naar een gelijkmaker.
47
Opnieuw het duo Hairemans - Walsh. De laatste raakt de voorzet van die eerste al dan niet, de bal gaat voorlangs.
50
 Gele kaart voor Dries Wouters

50
 Gele kaart voor Sandy Walsh

53
Sissoko had verzorging nodig na die tik van Wouters, waar de verdediger geel voor kreeg. Het was een onnodige fout, zo hoog op het veld. Vorige week veroorzaakte Wouters nog een strafschop in Sint-Truiden.
57
De wedstrijd kan wel nog altijd een tempoversnelling gebruiken. Net als in de eerste helft verloopt het allemaal vrij gezapig.
58
Thoelen moet een voorzet van Opare onder de lat tikken.

64
Ondanks de drie doelpunten waar de toeschouwers al op getrakteerd werden, is het een match die grenst aan het slaapverwekkende. Een beetje meer pit mag wel.
67
Het thuispubliek laat van zich horen. Dat wil er wel degelijk nog een mooie avond van maken.
69

Penalty
Penalty voor Seraing
Een haakfout van Vanlerberghe: strafschop! Mouandilmadji schiet rechtdoor en het staat weer gelijk.
71
Storm meteen met dreiging
De pas ingevallen Storm is wakker: actie naar binnen en schot naar de korte hoek. Dietsch komt er aan met zijn vingertoppen en het leer verdwijnt in het zijnet. Hoekschop dus.
71
Vervangen Julien Ngoy
Ingevallen Nikola Storm

75
 Gele kaart voor Sambou Sissoko

78
Wie kan nog het winnende doelpunt maken? De invalbeurt van Storm is een troef voor KVM, maar het kan nog alle kanten uit.
81

Goal
Doelpunt van Marius Mouandilmadji
Na de 0-1 ging KV erop en erover, nu doet Seraing het! Mouandilmadji is sneller gedraaid dan zijn verdediger en plaatst de 2-3 knap in de rechterhoek!
84
Mouandilmadji, alomtegenwoordig, kopt over.