Voorlopig nog geen kansen. Vocaal zijn het de Polen die het vlotjes halen.
Gent met het balbezit rond de bezoekende rechthoek, maar tot gevaar leidt dat nog niet.
Corner voor de Buffalo's. Watanabe kopt over.
10
De Sart probeert het van heel ver, maar niet doeltreffend.
13
Daar is dan toch de 1-0. De Sart met het schot, de Poolse doelman laat los en Gift Orban - wie anders? - is er als de kippen bij.
13

Goal
Doelpunt van Gift Emmanuel Orban

16
De bezoekers gaan nu moeten komen. Tot op heden lieten ze nog niet te veel zien echter.
19
Gent heeft de boel onder controle. Met oog op de terugwedstrijd lijkt het wel geen overbodige luxe om er nog een of meerdere extra in te pompen.
22
Gent haalt er nog eens een corner uit, maar die levert niets op uiteindelijk.
25
Schotje van Hong, maar over de kooi van de Poolse doelman.
28
Bijna is Gift Orban er op rechts vandoor, maar hij verslikt zich in zijn actie en zo ingooi voor de bezoekers.
30
Gent profiteert bijna van balverlies van de Polen, maar het koelt zonder blazen.
33
Gent blijft rustig baas. Tot veel kansen komt het in deze fase niet.
35

Goal

36
Gent op rozen. Voorzet door het centrum en Gift Orban met de gekopte lob over de Poolse doelman. Gent op rozen!
39
De Poolse doelman gaat echt niet lekker slapen. Hij speelt slecht naar buiten en Cuypers kan zo de bal naar de verste paal werken.
40

Goal
Doelpunt van Hugo Cuypers

41
Gent heeft zo de schaapjes na een van de vier helften vermoedelijk al op het droge.
44
Krijgen we nog iets voor rust? De thuisploeg heeft de schaapjes stilaan op het droge, de Polen maken geen goede indruk.
45
We krijgen 1 minuten blessuretijd.
45+1
De Gentse Feesten zijn helemaal compleet. Ook Cuypers prikt zijn tweede van de avond binnen, boeken toe.
45+1

Goal

Scheidsrechter
Rust

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
45+20
Het is meteen het laatste wapenfeit van de eerste helft. 4-0, dat is een flinke klet!
46
De bal rolt opnieuw in Gent. Twee wissels bij Pogon.
47
Het zijn de Polen die zich een keertje roeren, maar het schot van Bichakchyan gaat naast.
50
Nog niet te veel voorgevallen in de tweede helft. De Polen willen zich wel niet naar de slachtbank laten voeren en gaan iets nadrukkelijker op zoek naar het Gentse doel.
53
En daar is nu ook Koulouris tot twee keer toe met een poging, maar hij raakt niet voorbij Roef. Toch maar even wakker worden, Buffalo's!
56
Nog eens een balletje voorlangs van Bichakhchyan. Pogon drukt wat door.
59
De tweede helft is toch wat minder van Gentse zijde. De Polen dichter bij de 4-1 dan de 5-0 voorlopig.
61
En nu een kopbal van Grosicki. Gent matig na de pauze.
61
De 5-0 wordt afgekeurd vanwege buitenspel van Orban in een eerdere fase.
64

Goal

64
Dan toch de 5-0. Gift Orban met een feestje na zijn hattrick. Niets aan te doen!
66
Halfweg de tweede helft, Gent kan dit niet meer laten mislopen. Fofana ziet zijn schot geblokt.