Speeldag: Play-offs (T)

Herbeleef Apoel Nicosia - KAA Gent (Conference League )

Volg de match tussen Apoel Nicosia en KAA Gent live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee! Lees 27 reacties...

KAA Gent verdedigt een 2-0 voorsprong uit de heenwedstrijd in Nicosia. Hein Vanhaezebrouck kiest voor de logische namen, met Orban en Cuypers voorin en Roef in doel.
1
De bal rolt in de Cypriotische hoofdstad.
1
Apoel Nicosia - KAA Gent: 0-0

4
De thuisploeg neemt het balbezit in handen, maar tot kansen leidt dat (nog) niet.
4
Kvilitaia was er bijna doorheen, maar Roef duikt goed in de voeten!
6
Kvilitaia troeft Watanabe af, maar trapt dan in de haast over.
9
Gevaarlijke terugspeelbal van Torunarigha, maar Roef lost het op. Gent kan er eens uitkomen.
12
Roef wordt onder druk gezet en dat levert in het uitvoetballen toch wat problemen op.
14
Gent steekt de neus aan het venster! De Sart met de trap vanop zo'n twintig meter, Belec kan wegboksen.
18
Plots Gift Orban alleen op doelman Belec af. Het was buitenspel, maar hij mist onbegrijpelijk!
20
Kostadinov lijkt dan toch niet verder te kunnen. Een snelle eerste wissel lijkt zich op te dringen.
23
Roef andermaal goed in de voeten van een aanvaller, deze keer bij Jefte. Er was ook een vlag in de lucht.
25
 Gele kaart voor Dalcio Gomes
De eerste prent van de dag is voor de Cyprioten. Ze gaan er wild en onstuimig in.
28
Samoise maakt er 0-1 van na een afvallende bal, maar geen doelpunt vanwege buitenspel.
29
 Gele kaart voor Issam Chebake

29

Goal
Doelpunt van Matisse Samoise

30
Er moet even gewacht worden op de VAR. Buitenspel of niet van Archie Brown in de actie voor het doelpunt?
32
Het duurt nu toch wel héél erg lang ... Uiteindelijk wordt het dan tóch een doelpunt voor Gent en Samoise!
34
 Gele kaart voor Gift Emmanuel Orban

34
Het is stil geworden in Nicosia. Gent zit op rozen, APOEL gaat nu nog meer moeten komen.
36
Vrije trap Kums, maar Kandouss kopt over. Gent heeft het onder controle, dat wel!
40
We kabbelen richting rust. Gent heeft alles onder controle!
43
We mogen vermoeden dat door heel wat oponthoud en de VAR-situatie rond het doelpunt er wel een minuut of vier zal bijkomen in de eerste helft.
45
We krijgen 5 minuten blessuretijd.
45+3
Ook de extra tijd is al half voorbij. Gent gaat met een voorsprong de rust in, het komt niet in de problemen voorlopig.
45+4
Plots Kvilitaia nog een keertje, maar hij kan er enkel zijn tip tegen zetten. Roef bij de pinken.

Scheidsrechter
Rust

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
De bal rolt opnieuw in Cyprus. Gent op rozen!
46
Vervangen Issam Chebake
Ingevallen Dieumerci Ndongala

49
Nog geen kansen na de rust. Gent heeft alles onder controle.
52
Boeken nu helemaal dicht! Gent met de 0-2! Neen, buitenspel van Gift Orban en het feest gaat niet door.
54
De VAR moest het even nakijken, maar definitief geen 0-2.
55
Weinig druk op de bal en dus kan Gent makkelijk controleren.
57
Vervangen Marquinhos
Ingevallen Giorgos Efrem

58
Sa Pinto gaat nog eens wisselen. Kan dat nieuwe zoden aan de dijk brengen?
61
Uur ver. Gent staat op wisselen, er staan twee nieuwe namen klaar.