Het heeft gestoven in kleedkamer Anderlecht: "Praten, praten, maar ook tonen op het veld"
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 66 reacties
Het heeft gestoven in kleedkamer Anderlecht: "Praten, praten, maar ook tonen op het veld"
Foto: © Photonews

De blikken op het veld spraken al boekdelen, maar veel beter was het niet toen de spelers van Anderlecht uit de kleedkamer kwamen. Het heeft er flink gestoven, neem dat van ons aan. Slechts twee spelers wilden/mochten commentaar geven. Maar dat was er dan ook niet naast.

Johan Walckiers in Kortrijk

Olivier Deschacht vocht al een verbaal robbertje uit met Youri Tielemans op het veld na de 2-2. Een reactie wou hij echter niet geven: "Ik ga mezelf beschermen", aldus de ouderdomsdeken.

Silvio Proto was dan weer wel aangeduid, maar van harte was het niet. "In één week tijd hebben we alles weggegeven", vloekte de kapitein. "Dit gaan 'kutvakanties' worden. Het doet echt pijn. Wat er gebeurde in de kleedkamer? Dat blijft in de kleedkamer."

Iedereen zou beter naar zichzelf kijken

Anthony Vanden Borre wou dan weer wel meer kwijt. "Er wordt in de kleedkamer veel gepraat, maar dan moet je het ook tonen op het veld. Ik neem mijn verantwoordelijkheid hiervoor op, anderen zouden dat beter ook doen", zei hij kordaat.

Woorden die bij Proto dan weer niet in goede aarde vielen. "Wat ik daarop te zeggen heb? Iedereen zou beter eerst naar zichzelf kijken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties