Club-supporters nemen het op voor doelman Butelle: "Er wordt overdreven, maar..."

Tim Bex
Tim Bex
| 2 reacties
Club-supporters nemen het op voor  doelman Butelle: "Er wordt overdreven, maar..."

Ludovic Butelle kreeg heel wat kritiek over zich nadat hij tijdens de wedstrijd tegen KV Oostende van afgelopen zaterdag de supporters uitdaagde. Volgens Peter Vandenbempt zou Butelle zijn handen beter voor zich houden, maar de supporters reageren nu ook.

"Het is allemaal maar wat overdreven", reageren de supporters van Club Brugge. "Natuurlijk geeft dit wel een verkeerd beeld. Waarschijnlijk is dat de adrenaline van het moment, maar het is iets dat de supporters niet graag zien."

Het is allemaal wat overdreven, maar natuurlijk is dit iets wat supporters niet graag zien

"Ik denk dat hij zelf niet tevreden is met zijn prestaties nadat hij vorig jaar een absolute sterkhouder was", meent een supporter van fanclub De Brugge. "Maar Butelle meent dat zeker niet slecht, hij is erg begaan met de supporters, dat merkte ik zondag nog op de clubdag."

"Butelle was toen de enige speler die ermee inzat dat niet alle supporters een handtekening hadden gekregen toen het tijd was", gaat hij verder. "Dus dat Butelle zo reageerde, was een momentopname. Hij heeft het beste voor met de supporters."

Butelle of Ryan?

Toch beseffen de supporters ook dat Butelle het dit jaar heel wat minder doet en dat hun ex-doelman Mathew Ryan in Valencia op een zijspoor zit. "Ryan zou zeker terug mogen komen, maar sportief gezien wordt het dan een moeilijke keuze", klink het. "Ryan was natuurlijk completer dan Butelle."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties