Het lijstje wordt steeds langer: 'Derde Italiaanse topclub denkt aan Izquierdo'

Redactie
| 9 reacties
Het lijstje wordt steeds langer: 'Derde Italiaanse topclub denkt aan Izquierdo'
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Dat José Izquierdo dezer dagen een gewilde speler is, is een understatement. De Gouden Schoen zal Club Brugge inruilen voor een grotere club in een grotere competitie. De vraag die ons rest: bij welk team zal Izquierdo aan de slag gaan.

Internazionale, AC Milan, Sevilla, Olympique, AS Monaco, Paris Saint-Germain: de lijst met ploegen die wel wat zien in een samenwerking met José Izquierdo wordt steeds langer. En dan is er ook nog interesse vanuit de Premier League. Daar kan je in dit artikel meer over lezen.

Opvolger van Salah?

Volgens Sky Italia springt er nu nog een (Italiaanse) club in de dans. Zo zou ook AS Roma, dat rekening houdt met een vertrek van uitblinker Mohamed Salah, wel gecharmeerd zijn door de verrichtingen van Izquierdo.

De club waar ook Rode Duivel Radja Nainggolan aan de slag is, ziet in Izquierdo een meer dan capabele opvolger voor de Egyptische dribbelaar die op zijn beurt dan weer op weg lijkt naar Liverpool. Izquierdo speelt dan wel liever vanop de linkerkant, terwijl Salah eerder vanop rechts opereert, mits enkele verschuivingen zou Joske​ wel binnen het elftal van Roma passen. Wordt ongetwijfeld vervolgd…

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties