'Club Brugge legt gedoodverfde opvolger van Izquierdo vast'

Redactie
| 21 reacties
'Club Brugge legt gedoodverfde opvolger van Izquierdo vast'
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge staat voor een boeiende transferzomer. De vicekampioen ziet met José Izquierdo één van zijn smaakmakers vertrekken, en in het Jan Breydelstadion maken ze dan ook werk van de Colombiaan zijn opvolging.

Als alles volgens plan verloopt, tekent Luis Fernando Sinisterra (17) volgende week een vierjarig contract in Brugge. De piepjonge Colombiaan komt over van Once Caldas, de ploeg waar Club Brugge in 2014 ook José Izquierdo ging wegplukken. De interesse is niet nieuw, maar Club moet wachten tot op 17 juni, wanneer de speler 18 jaar wordt, om Sinisterra vast te leggen. Dat meldt Het Nieuwsblad​.

Sinisterra staat in Colombia te boek als een groot talent. De winger debuteerde reeds op zijn zestiende in het eerste elftal van Once Caldas en speelde tijdens het voorbije seizoen 17 competitiewedstrijden.

Opnieuw een Colombiaan

Dat het jonge talent over dezelfde entourage beschikt als José Izquierdo, speelt uiteraard een belangrijke rol in deze transfer. Sinisterra wordt na Helibelton Palacios, German Mera en José Izquierdo de vierde Colombiaan bij blauw-zwart, al vertrekt die laatste zo goed als zeker.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties