Huh? Zidane voert wel zeer opmerkelijke maatregel in om Ronaldo fit te houden voor cruciaal seizoenseinde

Huh? Zidane voert wel zeer opmerkelijke maatregel in om Ronaldo fit te houden voor cruciaal seizoenseinde
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Real Madrid, dat is Cristiano Ronaldo en vice versa. Daarom is het van levensbelang dat de Portugese superster fit blijft voor de belangrijke wedstrijden die nog voor de deur staan. Real-coach Zinedine Zidane voert daarom nu een wel erg opmerkelijke maatregel in.

Ronaldo telt intussen al 33 lentes, maar zijn knalprestaties en vele goals in 2018 tonen aan dat de machine nog steeds op volle toeren draait. Zijn oefenmeester, Zinedine Zidane, wil echter vermijden dat de Portugees zichzelf opblaast en legt volgens het Spaanse El Confidencial 'CR7' nu een sprintverbod op. 

Concreet houdt de maatregel in dat Ronaldo enkel korte sprints mag trekken van 10 tot 12 meter op volle snelheid, en daarna moet uitbollen. Daarnaast zal Zidane zijn vedette extra rust toekennen en meer de kaart trekken van Marco Asensio en Lucas Vazquez. 

Alles op CL

Het kampioenschap voor de 'De Koninglijke' lijkt volledig buiten bereik en dus zet Real alles op de Champions League. Cristiano Ronaldo is een cruciale pion in het doel om voor de derde opeenvolgende keer zich te kronen tot de beste ploeg van Europa. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties