Dit is ons Team van de Week!
Redactie
| 7 reacties

Het Genkse middenveld komt integraal in ons Team van de Week

Dit is ons Team van de Week!
Foto: © SC

Racing Genk gaf een duidelijk statement zondag tegen Club Brugge. De Limburgers wonnen de topper in eigen huis met verve. Het Genkse middenveld was fantastisch en daarom komt het ook integraal in ons 'Team van de Week'.

Doel

Stijn Vreven had vorige week een lang gesprek met zijn doelman, Mike Vanhamel. Die deed het dit seizoen niet slecht, maar moest volgens zijn coach nog meer puntenpakker worden. Die nam de raad ter harte en pakte tegen Eupen uit met een glansprestatie.

Verdediging

Juklerod is één van de beste linksbacks van het land en dat bewees hij nog maar eens tegen AA Gent. Texeira (STVV) en Angella (Charleroi) hielpen hun ploeg dan weer de nul houden.

Middenveld

De driehoek van Genk, het kan niet genoeg benadrukt worden hoeveel die mannen gelopen hebben zondag. In de lijf-aan-lijfgevechten met Club kwamen ze als winnaar uit de bus en ze toonden ook nog eens heel veel rust aan de bal.

Aanval

Baby greep zijn kans bij Antwerp. Hij was een gesel voor de Gentse verdediging. Aan de overkant deed Ito hetzelfde. De Japanner maakte Denswil bij momenten gek. Bruno (Cercle) en Sekine (STVV) zetten ook een glansprestatie neer.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Nieuwste reacties