Dit is ons Team van de Week!

Redactie
| 8 reacties
Dit is ons Team van de Week!
Foto: © SC

We zijn alweer acht speeldagen ver in de play-offs en gaan de absolute slotweek in. Club Brugge pakte een belangrijke driepunter in de topper tegen Genk, in play-off 2 was het ook meermaals genieten. Deze elf spelers waren bepalend het afgelopen weekend.

Doel

Weinig doelmannen die écht veel werk hadden op te knappen deze speeldag. Van Langendonck zorgde voor een clean sheet voor Westerlo, maar Ethan Horvath maakt een zeker indruk bij Club Brugge en pakte uit met dé redding op een inzet van Malinovskyi, een mogelijk kantelpunt in de match.

Verdediging

Achterin kiezen we voor vier personen. Arnaud Souquet stak op Sclessin de neus weer helemaal aan het venster, Clinton Mata was belangrijk voor Club Brugge - inclusief een knappe assist ook alweer. Op een glijpartij na alweer een beestachtige wedstrijd.

Dorian Dessoleil scoorde een belangrijk doelpunt voor Charleroi en verloor nauwelijks een duel, Kristof D'Haene bekroonde zijn goede play-offs én wedstrijd met een doelpunt in het Regenboogstadion. 

Middenveld

Faris Haroun was misschien wel de belangrijkste speler van Antwerp in het treffen met RSC Anderlecht, terwijl Massimo Bruno dé draaischijf was bij Charleroi met meerdere assists. De eerste helft van Percy Tau was werkelijk waanzinnig. 

Aanval

Benson, Lamkel Zé, Baby, Boljevic, Ezekiel, Chevalier, Openda, ... Veel wingers en aanvallers die het goed deden dit weekend. We kunnen er maar drie kiezen echter. Bij Gent was Jonathan David met zijn doelpunten de absolute matchwinnaar, bij Westerlo kon Ambroise Gboho hetzelfde zeggen.

Dé speler van de speeldag was misschien echter Krépin Diatta. Een doelpunt, een assist en vooral een gesel voor de verdediging van KRC Genk.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Nieuwste reacties