Dessel Sport stelt oude bekende aan als T1

Redactie
Dessel Sport stelt oude bekende aan als T1
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 20/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Berge - Eriksen - Saglik - Lunenburg - Gaich - Moreno Machado - Niane - Gliha

Dessel Sport stelt oude bekende aan als T1

Karel Keleman moest na het gelijkspel tegen Winkel Sport zijn koffers pakken bij eerste amateurklasser Dessel en intussen heeft de club al een opvolger aangesteld. Het gaat om Benny Lunenburg. De 45-jarige trainer was in het verleden als speler, assistent-trainer en trainer ad-interim aan de slag bij de Kempense club en krijgt nu zijn kans als T1.

Transfernieuws en Transfergeruchten 28/01

Isaac Success is overbodig bij Watford en Anderlecht toont interesse om hem te huren

Anderlecht is op zoek naar versterkingen, maar beschikt niet over grote bedragen om spelers naar België te lokken. Een huurtransfer kan dan weer wel. (Lees meer)


Tottenham vangt vertrek van Eriksen meteen op

Tottenham zag Eriksen dinsdag naar Inter vertrekken, maar legde zelf ook een speler vast. Giovani Lo Celso werd van Real Betis gehuurd, maar de Londense club heeft de aankoopoptie in zijn contract gelicht. Hij ligt nu tot 2025 vast bij de Spurs.


Baris Alici wordt door Fenerbahçe uitgeleend aan Westerlo

Westerlo heeft een extra wapen aangetrokken in de laatste rechte lijn naar de ontknoping van het tweede periodekampioenschap in 1B. (Lees meer)


Christian Eriksen is een speler van Inter Milaan

De transfer van Christian Eriksen van Tottenham naar Inter Milaan is in een afrondende fase beland. De Deense spelmaker is in Milaan om zijn medische testen af te leggen. (Lees meer)


Sint-Truiden heeft een Japanse linksachter binnengehaald

Sint-Truiden heeft een nieuwe versterking te pakken tijdens deze wintermercato. Na Rocky Bushiri haalde de Limburgse club nog een verdediger naar Stayen. (Lees meer)


Enes Saglik trekt naar Moeskroen

De transfermercato loopt bijna op zijn einde en dus proberen enkele ploegen nog wat zaken te doen. Ook Moeskroen is nog bezig met eventuele versterkingen. Zo komt Saglik over van Charleroi. (Lees meer)


Valencia-spits Rodrigo zou de nieuwe spits worden van Barcelona

Barcelona wil een nieuwe spits nu Luis Suarez de rest van het seizoen mist. Die moet er snel komen en voorzitter Josep Maria Bartomeu lichtte al een tipje van de sluier op. (Lees meer)


KV Oostende leent Adama Niane van Charleroi

KV Oostende heeft een nieuwe spits beet. Adama Niane wordt gehuurd van Sporting Charleroi. Hij moet helpen de redding veilig te stellen. (Lees meer)


Berge gecharmeerd door bod, Genk hoopt record van Tielemans te verbreken

Sander Berge kan voor een recordbedrag naar Sheffield United

Het lijkt er nog steeds op dat KRC Genk deze winter een serieuze aderlating gaat krijgen. Niet op financieel vlak, wel op sportief. Sheffield United wil doorduwen voor Sander Berge en dat laat de Noorse middenvelder niet onberoerd. (Lees meer)


Club Brugge brengt een absoluut monsterbod uit op Adolfo Gaich

Verzet Club Brugge de bakens in België? Anderlecht gaf al eens 10 miljoen en Standard betaalde 12,6 miljoen euro voor Zinho Vanheusden. Club wil daar voor zijn nieuwe spits blijkbaar vlotjes over gaan. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 27/01 Transfernieuws en Transfergeruchten 29/01

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties