Transfernieuws en Transfergeruchten 29/09: Doku - Mandjeck - Goutas - Zivkovic - Jordanov

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 29/09: Doku - Mandjeck - Goutas - Zivkovic - Jordanov
Foto: © Photonews

De geruchten en officiële deals vliegen ons om de oren. Wij zetten alles op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen!

Fenerbahçe-spits Michael Frey wellicht op huurbasis naar Waasland-Beveren

Waasland-Beveren haalde dinsdag reeds de Kameroense international Georges Mandjeck binnen. Daar blijft het niet bij qua inkomende transfers, want versterking is meer dan welkom op de Freethiel. De volgende nieuwkomer lijkt Michael Frey te worden. (Lees meer)


Edisson Jordanov gaat bij Union aan de slag

Union heeft vandaag een nieuwe transfer voorgesteld. Na Moris, Lapoussin en François heeft Union met Jordanov een vierde speler van Virton binnengehaald. Hij heeft een contract voor één seizoen getekend met een optie op een extra seizoen. (Lees meer)


Ex-speler van KV Oostende wordt ploegmaat van Mousa Dembélé

Guangzhou R&F, het Chinese team van Mousa Dembélé, heeft zich versterkt in het aanvallende compartiment. Richairo Zivkovic komt over van Yatai. (Lees meer)


Kent u hem nog? 'Griekse club weigert Belgisch bod op Dimitrios Goutas (ex-STVV en -Kortrijk)'

Het is altijd leuk als een oude bekende terugkeert naar de Jupiler Pro League, zoals Victor Vazquez bij Eupen deze zomer. Bij Dimitrios Goutas kwam het er net niet van. (Lees meer)


'Franse club ziet Jérémy Doku als alternatief voor PSV-aanvaller'
Foto: © photonews

'Stade Rennais ziet Jérémy Doku als alternatief voor PSV-aanvaller'

Jérémy Doku is met 2 goals en 4 assists bij Anderlecht en zijn eerste selectie voor de Rode Duivels uitstekend aan het seizoen begonnen. Dat wekt uiteraard interesse op uit het buitenland. (Lees meer)


Waasland-Beveren en Georges Mandjeck zijn dicht bij een akkoord

Deze mercato zijn er al flink wat nieuwkomers neergestreken in Beveren, maar de club is nog niet klaar met haar huiswerk. Waasland-Beveren staat dicht bij de komst van Georges Mandjeck. (Lees meer)Transfernieuws en Transfergeruchten 28/09 Transfernieuws en Transfergeruchten 30/09

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties