Transfernieuws en Transfergeruchten 01/10: Lambot - Saglik - Vagiannidis - Dembele - Moffi - Hauge - Dest - Klaiber

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 01/10: Lambot - Saglik - Vagiannidis - Dembele - Moffi - Hauge - Dest - Klaiber
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 25/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Lambot - Saglik - Vagiannidis - Dembele - Moffi - Hauge - Dest - Klaiber

Gewezen talent van Club Brugge lijkt Pro League te verlaten voor Nederlands avontuur

De transfermercato loopt bijna op zijn einde en dus proberen enkele ploegen nog wat zaken te doen. Ook Moeskroen is nog bezig met eventuele versterkingen, ook aan uitgaande zijde. (Lees meer)


OFFICIEEL: Anderlecht ziet alweer een verdediger vertrekken

OFFICIEEL: Anderlecht ziet alweer een verdediger vertrekken

Bij RSCA Anderlecht worden het mogelijk nog drukke dagen op de transfermarkt. Zoveel is duidelijk geworden de voorbije dagen. (Lees meer)


STVV plukt een tweede speler weg bij Inter Milaan

Sint-Truiden slikte het op twee na hoogste aantal tegendoelpunten in de Jupiler Pro League en kijkt uit naar een extra verdediger. Die lijkt het nu ook gevonden te hebben bij... Inter Milaan. (Lees meer)


Benjamin Lambot gaat in India voetballen

Benjamin Lambot zat sinds deze zomer zonder club, maar sinds 1 oktober mag de voormalige aanvoerder van Cercle Brugge zich een Highlander noemen. (Lees meer)


Officieel: Ajax haalt rechtsachter bij Utrecht

Ajax heeft Sergiño Dest aan Barcelona verkocht, maar deed dat niet zonder eerst voor een opvolger te hebben gezorgd. Rechtsachter Sean Klaiber komt voor 5 miljoen euro over van FC Utrecht. Hij tekent tot 2023.


Weer kassa voor Ajax: FC Barcelona koopt Sergino Dest

De transfer zat er al even aan te komen maar nu heeft FC Barcelona het ook via de eigen clubkanalen aangekondigd; Sergino Dest (19) komt over van Ajax. (Lees meer)


'AC Milan rondt komst van Noors talent af... dat deze zomer nog gelinkt werd aan Cercle Brugge'

AC Milan heeft zich versterkt met de Noor Jens Petter Hauge

AC Milan heeft een speler ingelijfd die vorige week nog een doelpunt heeft gemaakt tegen de Rossoneri. Jens Petter Hauge komt over van Bodo Glimt. (Lees meer)


Manchester United bekijkt huurdeal met Barcelona voor Ousmane Dembélé

Jadon Sancho prijkt al maanden bovenaan het wenslijstje van Manchester United, maar de Engelse winger zit nog steeds bij Dortmund. Deadline Day is in aantocht en de Red Devils hebben een nieuwe piste op het oog. (Lees meer)


KV Kortrijk doet de deal van hun leven met transfer Terem Moffi

Het hing al langer in de lucht, maar nu is het ook helemaal officieel. Terem Moffi verlaat KV Kortrijk voor het Franse Lorient. Met de deal is een transfersom van acht miljoen euro gemoeid. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 30/09 Transfernieuws en Transfergeruchten 02/10

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties