Transfernieuws en Transfergeruchten 02/08: Lang - Kane - Vinck - Okereke - Zirkzee - Hoggas - Hoggas - Chukwuemeka Onyekuru

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 02/08: Lang - Kane - Vinck - Okereke - Zirkzee - Hoggas - Hoggas - Chukwuemeka Onyekuru
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 19/03 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Lang - Kane - Vinck - Okereke - Zirkzee - Hoggas - Hoggas - Chukwuemeka Onyekuru

N'Diaye, Bernat en De Cuyper naar Westerlo

Binnen minder dan twee weken rolt de bal weer in 1B. Westerlo stelde maandag liefst drie nieuwe spelers voor: na Mamoutou N'Diaye was later op de dag Jan Bernat aan de beurt. De jonge Slowaak wordt door Zilina uitgeleend aan Westerlo. (Lees meer)


'Spaanse topclub houdt Noa Lang in de gaten'
Foto: © photonews

'Spaanse topclub houdt Noa Lang in de gaten'

Zal Noa Lang nog vertrekken bij Club Brugge voor het sluiten van de transfermarkt? Nadat Leeds United afhaakte, toont met Sevilla opnieuw een club uit een Europese topcompetitie interesse in de Nederlandse flankaanvaller van blauw-zwart. (Lees meer)


Officieel: Virton haalt ex-spelers van Lierse K. en Anderlecht naar de Gaume

Eerder op de dag stelde Virton met Pinga al een spits voor, met Jonas Vinck en Timothy Martin heeft de 1B-club nu ook een defensieve versterking beet. (Lees meer)


Henry Onyekuru speelt de komende seizoenen voor Olympiakos

In 2019 betaalde AS Monaco 13,5 miljoen om Henry Onyekuru weg te plukken bij Everton. Een onverdeeld succes werd dat niet. Na enkele uitleenbeurten doen de Monegasken Onyekuru nu definitief van de hand. (Lees meer)


Aimery Pinga is de nieuwe spits van Virton

Virton heeft nog dertien dagen de tijd om een valabel elftal tussen de lijnen te krijgen voor de openingsspeeldag in 1B. Maandag stelde de ploeg uit de Gaume alvast een nieuwe spits voor. (Lees meer)


OFFICIEEL: Waasland-Beveren haalt Kevin Hoggas

Waasland-Beveren is vastbesloten om na de degradatie meteen mee te dingen voor promotie naar de Jupiler Pro League. De Leeuwen haalden met Kevin Hoggas alvast een interessante pion in huis. (Lees meer)


Beerschot zou Femi Seriki huren van zusterclub Sheffield United

Beerschot heeft nog versterking nodig en die zal waarschijnlijk vanuit zusterclub Sheffield United komen. De Britse media maken gewag van de komst van een wingback. (Lees meer)


Anderlecht zou nu toch een aankoopoptie bedongen hebben voor Zirkzee

Anderlecht lijkt op het punt te staan om Joshua Zirkzee te huren van Bayern München. Hij moet de nieuwe spits worden die voor meer slagkracht vooraan zorgt. Tot nu toe leek hij zonder aankoopoptie te zullen komen, maar er zijn nu berichten dat er toch eentje wordt toegevoegd aan de deal. (Lees meer)


Kane gaat vol voor transfer

Harry Kane gaat vol voor een transfer en gaat daarvoor dus helemaal het uithangen volgens Engelse media, zo blijkt.


Kevin Hoggas naar Waasland-Beveren

Kevin Hoggas trekt naar Waasland-Beveren. Dat is inmiddels zo goed als officieel bekendgemaakt door de Wase Leeuwen.


Club Brugge laat één van zijn spitsen vertrekken... Turkse interesse is al concreet

David Okereke (Club Brugge) staat dicht bij het Turkse Besiktas

Er gaan nog versterkingen bijkomen bij Club Brugge. En er mag ook nog een deel spelers vertrekken. Onder hen David Okereke. De Nigeriaan staat op het punt om Jan Breydel te verlaten. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 01/08 Transfernieuws en Transfergeruchten 03/08

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties