Transfernieuws en Transfergeruchten 27/06: Suarez - Alderweireld - Benson - Van Genechten - Matthys - El Khannouss - Muleka - Scott

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 27/06: Suarez - Alderweireld - Benson - Van Genechten - Matthys - El Khannouss - Muleka - Scott
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 19/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Suarez - Alderweireld - Benson - Van Genechten - Matthys - El Khannouss - Muleka - Scott

Noah Fadiga verlaat Heracles Almelo en wil een stap hogerop zetten

In Nederland zijn de clubs ook al aan de voorbereiding begonnen, maar Heracles zal dit zonder Noah Fadiga moeten doen. Deze wil een stap hogerop zetten. (Lees meer)


Bilal El Khannouss heeft zijn contract bij Genk verlengd tot 2026

Bilal El Khannouss, Belgisch-Marrokaans jeugdinternational, heeft zijn contract bij KRC Genk verlengd tot 2026. De creatieve nummer 10 met een dominant spel kwam drie seizoenen geleden over van RSC Anderlecht. (Lees meer)


Nice blijft niet bij de pakken zitten en stelt nieuwe trainer voor

Nice heeft vandaag zijn nieuwe trainer voorgesteld. Dit is Lucien Favre. Dit nadat Galtier de afgelopen dagen druk werd gesolliciteerd bij PSG. (Lees meer)


Twee Franse clubs in gesprek met Antwerp om Manuel Benson over te nemen

Er is al een tijdje interesse uit Frankrijk voor Manuel Benson, maar deze clubs zijn nu ook de gesprekken aangegaan met Antwerp. (Lees meer)


Hakim Ziyech lijkt Chelsea te verlaten en op weg te zijn naar Italië

Hakim Ziyech geldt als één van de belangrijkste doelwitten van AC Milan deze zomer. De Italiaanse kampioen zou hem willen huren als moet er van Chelsea wel een verplichte aankoopoptie mee worden opgenomen. (Lees meer)


Anderlecht ziet wat in aanvaller van Seraing al zullen ze wel langs Metz moeten gaan

Anderlecht is nog nadrukkelijk op zoek naar aanvallende versterking. Zo hebben ze hun oog laten vallen op een aanvaller van Seraing. (Lees meer)


OFFICIEEL: Hervé Matthys is de nieuwste aanwinst van Beerschot

OFFICIEEL: Hervé Matthys is de nieuwste aanwinst van Beerschot

Het zal al even in de pijplijn, maar nu is het ook officieel. Hervé Matthys is de nieuwste aanwinst van Beershot. (Lees meer)


Christopher Scott is vandaag in België en zal waarschijnlijk tekenen bij Antwerp

De deal tussen Antwerp, Bayern München en Christopher Scott zou bijna rond zijn. Zo is hij vandaag al in België. (Lees meer)


Yentl Van Genechten (Genk) volgt Bernd Storck naar Eupen

Bernd Storck wil één van de spelers van Genk naar Eupen halen. Het gaat om de 21-jarige rechtsback Yentl Van Genechten. (Lees meer)


Naar een aanval Luis Suarez-Matias Suarez bij River Plate? Uruguayaan dichtbij Argentijnse topclub

Luis Suarez lijkt op weg naar de Argentijnse topclub River Plate na zijn vertrek bij Atlético Madrid. Enkele bronnen schrijven zelfs dat de transfer van de 35-jarige aanvaller al in kannen en kruiken is. (Lees meer)


Jackson Muleka (Standard) staat in de belangstelling van Club Brugge

Club Brugge zag al verschillende pistes afspringen om hun aanval te versterken. De laatste was Benik Afobe, wiens dossier op het laatste moment niet doorging. Blauw-zwart zou nu zijn pijlen gericht hebben op Jackson Muleka. (Lees meer)


Topcontract ligt klaar, Antwerp duwt door voor Alderweireld en wil hem deze week nog binnenhalen

Antwerp gaat vol voor een transfer van Toby Alderweireld

Rode Duivel Toby Alderweireld staat dichtbij een contract met Antwerp. De flirt is nu toch wel al weken aan de gang, maar er lijkt schot in het dossier te komen. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 26/06 Transfernieuws en Transfergeruchten 28/06

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties