Transfernieuws en Transfergeruchten 26/06: Ronaldo - Kompany - Neymar - Pogba - Lewandowski - Limbombe - Kabasele - de Jong

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 26/06: Ronaldo - Kompany - Neymar - Pogba - Lewandowski - Limbombe - Kabasele - de Jong
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 19/03 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Ronaldo - Kompany - Neymar - Pogba - Lewandowski - Limbombe - Kabasele - de Jong

PSG wil middenvelder weghalen bij rechtstreekse concurrent Lille OSC

PSG wil niet alleen de Champions League winnen, maar ook hun status als beste club in Frankrijk behouden. Hiervoor hebben ze hun oog laten vallen op een Portugees international van Lille OSC. (Lees meer)


Andreas Pereira keert terug naar de Premier League al zal het mogelijk niet bij Manchester United zijn

Andreas Pereira, de Braziliaanse Belg geboren in Duffel, speelt momenteel op uitleenbasis bij het Braziliaanse Flamengo. Een terugkeer naar Manchester United zal er mogelijk niet inzitten. (Lees meer)


Onderhandelingen over ex-Club Bruggespeler Arnaut Danjuma barsten los: West Ham doet een eerste bod

Voormalige speler van Club Brugge, Arnaut Danjuma, staat in de belangstelling van West Ham. (Lees meer)


Pogba keert terug naar Juventus

Het huwelijk tussen Paul Pogba en Manchester United loopt voor een tweede keer op zijn einde. De Franse middenvelder keert terug naar zijn ex-club Juventus. (Lees meer)


Officieel: Arsenal koopt Gabriel Jesus weg bij Manchester City

Al weken horen we de geruchten over een transfer van Gabriel Jesus naar Arsenal. Nu is het ook echt officieel, de Braziliaanse spits verlaat Manchester City voor een avontuur in Londen. (Lees meer)


Nathan Kabasele vindt nieuwe uitdaging bij KVK Westhoek

Nathan Kabasele zal vanaf komend seizoen opnieuw in België spelen. De inmiddels 28-jarige spits zat al een half jaar zonder club na een gefaald avontuur in DR Congo. (Lees meer)


🎥 Vincent Kompany verwelkomt eerste transfer bij Burnley: "Hij is één van de beste spelers ooit'

Vincent Kompany mocht vandaag de eerste transfer van Burnley ontvangen bij z'n nieuwe club. Ze haalden de vlot scorende Scott Twine weg bij MK Dons. (Lees meer)


Juventus slaat monsterbod Chelsea af voor De Ligt

Juventus heeft zonet een monsterbod van Chelsea afgeslaan voor de Nederlandse verdediger Matthijs De Ligt. (Lees meer)


'Club Brugge en Genk hebben opnieuw grotere kans om JPL-revelatie binnen te halen'

'Club Brugge en Genk hebben opnieuw grotere kans om JPL-revelatie binnen te halen'

Het zou wel eens de meest opvallende deal van de transferzomer worden. Een jonge speler uit de Belgische competitie staat in de belangstelling van topclubs uit binnen- en buitenland. (Lees meer)


'Deze Belgische club gaat vol voor Portugees jeugdinternational die vorig jaar nog bij Bordeaux speelde'

Vorig seizoen speelde hij nog op uitleenbasis bij Bordeaux, dat ook een aankoopoptie had. Maar zijn toekomst lijkt toch elders te liggen. (Lees meer)


'Antwerp wil opnieuw stunten met miljoenendeal in Frankrijk'

Bij Antwerp houden ze van grote namen en van stevige transfers. En er zit er nu mogelijk opnieuw eentje in de pijplijn. (Lees meer)


Done deal: ex-speler Club Brugge, Genk en Standard heeft nieuwe uitdaging te strikken

Anthony Limbombe heeft een nieuwe club te strikken. Nadat zijn contract bij Nantes werd ontbonden was hij al enkele maanden transfervrij. (Lees meer)


'Club Brugge ziet eerste bod op winger geweigerd - Italiaanse ploeg wil miljoenen'

Club Brugge is volop bezig met zoeken naar nieuwkomers om de kern te versterken. Daarbij zijn ze ook in Italië uitgekomen, al zal een deal vinden daar niet makkelijk worden. (Lees meer)


Officieel: Vincent Kompany heeft eerste transfer te strikken met goalgetter ... derde klasse

Vincent Kompany heeft een duidelijke taak bij Burnley: het team zo snel mogelijk terug naar de Premier League brengen. Een eerste transfer is alvast in kannen en kruiken. (Lees meer)


'Ronaldo nu ook in belangstelling van Portugese en Italiaanse clubs'

Na Chelsea zijn er nu nog andere ploegen die zich roeren voor Cristiano Ronaldo. Sporting CP droomt van een terugkeer, ook AS Roma heeft hem nu op de radar.


'Lewandowski bijna naar Barcelona'

De transfer van Robert Lewandowski naar Barcelona zou heel erg dichtbij komen. Duitse bronnen weten dat hij Bayern eerstdaags zal verlaten.


Eran Zahavi keert terug naar waar het voor hem allemaal begon

PSV-topper Eran Zahavi heeft na zes jaar het besluit genomen om terug te keren naar de club van zijn hart: Maccabi Tel Aviv.


Management Neymar op gesprek in Italië

Gaat Neymar deze zomer verkassen? Het zou zomaar kunnen, al is er met het oog op het WK niet meteen noodzaak. Zijn management is in ieder geval present in Italië.


KAS Eupen heeft opnieuw prijs

KAS Eupen heeft de komst van Jan Kral aangekondigd. Hij komt over van Hradec Kralove en tekende een meerjarig contract. De deal is nu officieel gemaakt.


Ferme deal rondt de Jong dichterbij

Manchester United wil Frenkie de Jong heel graag in de ploeg halen en gaat daar vol voor. Met de deal zou zo'n 79 miljoen euro gemoeid zijn.


Frenkie de Jong moet de eerste toptransfer van Manchester United worden

Manchester United heeft zijn bod op Frenkie de Jong verhoogd. De Nederlandse middenvelder moet de eerste aanwinst worden van kersvers manager Erik ten Hag. (Lees meer)


Eriksen maakt keuze bekend

Christian Eriksen gaat binnenkort zijn keuze bekendmaken. Het zal ofwel bij Brentford blijven worden, ofwel de overstap maken naar Manchester United.


Clément Lenglet heeft keuze

Clément Lenglet van Barcelona staat in de belangstelling van meerdere clubs. Volgens Italiaanse bronnen wil AS Roma hem enkel huren, terwijl Tottenham hem wil huren mét aankoopoptie.


Ahmed Touba staat in de belangstelling van Basaksehir

Volgens de Turkse media is Ahmed Touba op weg naar Basaksehir. De 24-jarige verdediger kreeg zijn opleiding bij Club Brugge en stond er te boek als groot talent. De voorbije twee seizoenen speelde hij voor RKC. (Lees meer)


Deinze haalt Spaanse middenvelder

Vanaf volgend seizoen komt ook de Spaanse Sergio Moyita (29) naar KMSK Deinze. Hij tekent een contract voor 2 seizoenen, met optie voor nog een derde seizoen. Sergio Dueñas Ruiz – ofwel Sergio Moyita – werd geboren op 11 september 1992 in Sevilla, Spanje. Tot op heden speelde de aanvallende middenvelder altijd bij Spaanse clubs, waaronder RCD Mallorca. Hij tekent nu een contract voor 2 seizoenen plus 1 seizoen optie bij KMSK Deinze.

Sergio Moyita: “Ik ben super enthousiast over mijn nieuwe club en het project. Ik hoop dat we dit seizoen samen al onze doelstellingen kunnen behalen.”

Adrián Espárraga (Sporting Director): “Sergio Moyita is een speler die het team verschillende dingen kan bieden. Door zijn spelvisie, spelinzicht en technische vaardigheden zal hij een belangrijke speler zijn voor de opbouwende fase, het verbinden van de lijnen en in de aanval.”


Anderlecht lijkt opnieuw jeugdproduct te gaan verkopen: Ligue 1 wenkt

Francis Amuzu (Anderlecht) staat op de radar van Troyes

Anderlecht wil nog wat geld in het laatje krijgen. Daarvoor staat het open voor aanbiedingen op zowel Yari Verschaeren als Francis Amuzu. Voor die laatste is er concrete interesse van het Franse Troyes. (Lees meer)


Jack Hendry zou in de belangstelling van Burnley staan

Het Burnley van Vincent Kompany werd de voorbije weken al gelinkt aan heel wat Belgische spelers. Kompany zelf sloot op zijn persconferentie niet uit dat hij enkele spelers uit België wil halen. Hij zoekt verdedigende versterking en zou daarvoor wel eens bij Club Brugge kunnen aankloppen. (Lees meer)


Anderlecht neemt aankoopoptie op Sebastiano Esposito

De transfer van Sebastiano Esposito van Inter naar Anderlecht is achter de schermen al quasi volledig afgerond. De officiële aankondiging moet deze week volgen. En heel belangrijk voor paars-wit: als hij het goed doet, kunnen ze hem houden. (Lees meer)


Richarlison (Everton) moet de vervanger van Romelu Lukaku bij Chelsea worden

Komende week moet de transfer van Romelu Lukaku naar Inter afgerond worden. Chelsea heeft dus een vervanger nodig en die gaan ze waarschijnlijk ophalen bij Everton. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 25/06 Transfernieuws en Transfergeruchten 27/06

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties