Transfernieuws en Transfergeruchten 01/08: Fabregas - Lucumí - Lejoly - Eleke - Ramírez Fernández

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 01/08: Fabregas - Lucumí - Lejoly - Eleke - Ramírez Fernández
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 07/05 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Fabregas - Lucumí - Lejoly - Eleke - Ramírez Fernández

'Bologna klopt aan bij KRC Genk in zoektocht naar vervanger Arthur Theate'

Dat Wouter Vrancken bij Racing Genk met kopzorgen zit in de offensieve sector, is al langer bekend. Maar ook in de achterhoede dreigen de Limburgers een basispion kwijt te spelen. (Lees meer)


OFFICIEEL: Zulte Waregem pakt uit met 30-jarige middenvelder die opgeleid werd bij Real Madrid

Zulte Waregem maakte maandag de komst bekend van Dani Ramirez. De 30-jarige Spanjaard komt over van Lech Poznan en ondertekende een contract voor twee seizoenen (+1 optie) aan de Gaverbeek. (Lees meer)


OFFICIEEL: Cesc Fabregas gaat in Italiaanse tweede klasse aan de slag

Zien we weldra Cesc Fabregas een doelpunt maken tegen Gianluigi Buffon in de Serie B? Het zou zomaar kunnen... De 35-jarige Spanjaard ondertekende zopas een contract voor twee seizoenen bij Como. (Lees meer)


Antoine Lejoly (Beerschot) gaat voor FC Luik spelen

Beerschot heeft nog twee doelmannen over: Mike Vanhamel en Bill Lathouwers. Reservedoelman Antoine Lejoly gaat immers de club verlaten en tekent vandaag of morgen bij FC Luik. (Lees meer)


Victor Boniface wordt de tweede aanvallende versterking voor Union SG

Union SG zit niet stil op de transfermarkt. De Brusselaars wilden meer aanvallende opties en hebben die nu ook gevonden. Na Gustaf Nilsson is er nu nog een spits onderweg: Victor Boniface. (Lees meer)


Blessing Eleke verlaat Beerschot voor het Japanse Kashima Antlers

Beerschot heeft nu ook Blessing Eleke kunnen verkopen. De Nigeriaanse centrumspits vertrekt naar het Japanse Kashima Antlers. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 31/07 Transfernieuws en Transfergeruchten 02/08

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties