Transfernieuws en Transfergeruchten 02/08: De Ketelaere - Coopman - Depay - Denayer - Benson - Gómez - Mingueza - Cucurella Saseta

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 02/08: De Ketelaere - Coopman - Depay - Denayer - Benson - Gómez - Mingueza - Cucurella Saseta
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 19/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: De Ketelaere - Coopman - Depay - Denayer - Benson - Gómez - Mingueza - Cucurella Saseta

Tom Huddlestone wordt speler/trainer bij Manchester United

Niet alleen in België, maar ook in de Premier League laten ze ervaren spelers de beloften ondersteunen. Tom Huddlestone gaat als 35-jarige in het beloftenelftal van Manchester United spelen. De middenvelder is aangesteld als speler/coach bij het hoogste jeugdteam van de club. (Lees meer)


OFFICIEEL: Charles De Ketelaere is officieel van AC Milan

OFFICIEEL: Charles De Ketelaere is officieel van AC Milan

De kogel is door de kerk. Charles De Ketelaere is officieel van AC Milan. Dit maakte beide clubs zojuist bekend. (Lees meer)


Memphis Depay is totaal niet meer gewenst bij FC Barcelona en daar hebben ze veel voor over

Amper na één seizoen lijkt het huwelijk tussen FC Barcelona en Memphis Depay al op de klippen te lopen. Letterlijk dan! (Lees meer)


Jason Denayer twijfelt tussen twee aanbiedingen, maar financieel is er geen verschil

Nadat Jason Denayer zijn contract zag aflopen bij Olympique Lyon is hij vrij om te gaan waar hij wil. Twee clubs strijden alvast om zijn hand. (Lees meer)


Manchester City wil zwaar uithalen op de transfermarkt en wil één van de grootste verdedigende talenten binnenhalen

Manchester City wil niet alleen bij Anderlecht gaan shoppen, maar heeft zijn blik ook een verdediger van RB Leipzig. (Lees meer)


OFFICIEEL: Sander Coopman gaat zijn carrière herlanceren bij SK Beveren

De laatste jaren werd de carrière van Sander Coopman geteisterd omwille van blessures. Nu begint hij aan een nieuw hoofdstuk bij SK Beveren. (Lees meer)


'Speler gaat na een half jaartje opnieuw weg bij The Great Old'

Amper 21 speelminuten kreeg hij vorig seizoen. Nu is hij na een half jaar al weg bij Royal Antwerp FC. (Lees meer)


'Anderlecht en Feyenoord blijven mikken op dezelfde linksback'
Foto: © photonews

'Anderlecht en Feyenoord blijven mikken op dezelfde linksback'

Ook al is de competitie al twee speeldagen ver in ons land, de transfermarkt staat nog altijd helemaal open. (Lees meer)


'Toptransfer in de maak voor Sergio Gomez: Anderlecht zet hem op non-actief'

Sergio Gomez ligt bij RSC Anderlecht nog tot midden 2025 onder contract, maar kijkt uit naar een transfer. (Lees meer)


Newcastle biedt 60 miljoen euro voor James Maddison

Newcastle is nog volop op zoek naar versterking. Vogens Sky Sports hebben ze ook hun oog laten vallen op James Maddison. (Lees meer)


Brighton anticipeert op vertrek Cucurella

Chelsea staat op het punt om Marc Cucurella voor de neus van Manchester City weg te halen bij Brighton&Hove Albion. Ter vervanging denkt de ploeg van Leandro Trossard aan Angelino (RB Leipzig).


📷 Club-target onderweg naar Celta

Barcelona-speler Oscar Mingueza werd onlangs gelinkt aan een transfer naar Club Brugge. Daar kan een streep door getrokken worden: Mingueza is in Vigo om zijn transfer naar Celta af te ronden. 


Eindelijk witte rook: 'Benson verlaat Antwerp en trekt naar Burnley'

Daar is de volgende JPL-speler voor Vincent Kompany en Burnley. De onderhandelingen tussen Antwerp en Burnley verliepen stroef, maar uiteindelijk werd er toch een akkoord gevonden omtrent de transfer van Manuel Benson. (Lees meer)


OFFICIEEL: Stade Rennes haalt concurrent voor Arhur Theate op bij Tottenham

Met Rode Duivel Arthur Theate (22) haalde Stade Rennes vorige week een nieuwe centrale verdediger in huis. Het huiswerk van de Franse club was echter nog niet afgerond: ook maandag werd er opnieuw defensieve versterking voorgesteld. (Lees meer)


'Floptransfer Union na één seizoen alweer weg'

Doet de naam Lorenzo Paolucci een belletje rinkelen? De Italiaanse middenvelder maakte vorig seizoen de overstap van Reggina naar Union. Bij de Brusselaars kon Paolucci zich niet doorzetten. (Lees meer)


Van 'the next big thing' naar de MLS: (gewezen) toptalent op weg naar uitgang bij Barcelona

Het kan verkeren. Enkele jaren geleden gold Riqui Puig (22) als een van dé toptalenten van Barcelona en werd hij al vergeleken met Andres Iniesta. Barça-coach Xavi Hernandez liet Puig weten dat hij dit seizoen niet in de plannen voorkomt. (Lees meer)


📷 Ecuadoriaanse verdediger neemt afscheid van zijn club: vandaag voorgesteld bij blauw-zwart?
Foto: © photonews

Ecuadoriaanse verdediger neemt afscheid van zijn club: vandaag voorgesteld bij blauw-zwart?

Maandag raakte bekend dat Stanley Nsoki voor twaalf miljoen euro naar Hoffenheim kan vertrekken. Maar ook langs inkomende zijde staat er iets op til in het defensieve compartiment van blauw-zwart. (Lees meer)


OFFICIEEL: Westerlo leent middenvelder uit aan Turkse tweedeklasser

Oguz Güçtekin (23) maakte vorig seizoen de overstap van Fenerbahçe naar Westerlo. Bij de Kemphanen dwong de Turk vorig seizoen mee de titel en promotie af, maar dit seizoen viel hij al twee keer naast de wedstrijdselectie van Jonas De Roeck. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 01/08 Transfernieuws en Transfergeruchten 03/08

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties