Stadion: Jan Breydel
Cercle en Lokeren spelen 2-2 gelijk
Van Biervliet Pieter

In een prima wedstrijd haalden Lokeren en Cercle Brugge beiden een punt.

Cercle Brugge krijgt wat het na de constante aanvallende druk verdient bij een kopbaldoelpunt van Masureel op hoekschop. Maar Lokeren, dat regelmatig de Cercle defensie op de proef neemt, komt nog voor rust langszij, als een vrije trap van De Beule op een Cercle-verdediger afwijkt en in doel belandt.

In de tweede helft is het opnieuw Cercle dat voor aanvallende druk zorgt, maar Lokeren blijft op tegenprikken levensgevaarlijk. Cercle kan de kansen niet benutten, en het is Lokeren dat na een prima uitgespeelde aanval scoort: Gretarsson 1-2. Cercle krijgt uiteindelijk toch nog wat het verdient, als Dekelver na een misverstand in de Lokerse verdediging sneller op de bal is, de doelman omzeilt en de bordjes terug gelijk zet. 2-2 is ook de eindstand.

Doelpunten: 29' Masureel 1-0, 39' De Beule 1-1, 75' Gretarsson 1-2, 83' Dekelver 2-2