Herbeleef Zulte Waregem - Club Brugge (Beker van België)

Volg de match tussen Zulte Waregem en Club Brugge live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee! Lees 312 reacties...

Zulte Waregem - Club Brugge

Wie plaatst zich als eerste voor de bekerfinale? Francky Dury kiest voor Walsh centraal achterin, Clement laat Krmencik meteen starten!
20:26
De beats in Waregem hebben veel weg van de beats die normaal gezien pompen in Brugge. Op dat gebied is dit alvast een voltreffer!
1
Zulte Waregem-Club Brugge: 0-0
1
Bal rolt in Regenboogstadion!
Club Brugge is ermee vertrokken. Wat krijgen we?!
1
Meteen een goede kans voor de thuisploeg. Mignolet kan pakken op de inzet van Bruno. De sfeer is meteen intens!
4
Het gaat meteen snel heen en weer. Krmencik met een lage schuiver, geen problemen voor Bossut.
7
Vanaken in de zone van de waarheid, maar hij mist zijn controle helemaal en zo weg kans.
10
Mignolet met een mooie zweefduik om een afstandschot van Marcq al bij al makkelijk te pakken.
13
Al vier gemene foutjes op Bruno in het openingskwartier. Nog geen kaarten. Boucaut krijgt de wind van voren uit de supportersvakken.
15
Aan de ene kant bijna Bruno met een grote kans, maar in corner geblokt. Aan de overkant is Krmencik er doorheen, maar de voorzet richting Dennis wordt door Bossut laag gepakt.
17
Dennis met een kap, nog een kap, nog een kap en een schot, maar voorlangs!
20
Larin met een grote kans, maar hij vindt de vuisten van Mignolet op zijn weg. Dit is een aardige wedstrijd tot op heden.
23
Nu toch wat druk van de bezoekers. Bossut moet een bal over de zijlijn duwen, er was een corner daarnet en nu een schotje van Diatta over de kooi.
26
Leuke wedstrijd voorlopig
Maar wel nog geen doelpunten in Zulte Waregem - Club Brugge. Dan is Zulte Waregem door naar de finale. We gaan rustig verder!
29
Opnieuw een snedige actie van Essevee, maar de controle van Larin op de bal van Berahino is niet goed genoeg.
30
Fantastische aanval van Zulte Waregem over vele stationnetjes. Het schot van Bruno is snedig, Mignolet pakt.
34
Het is de thuisploeg die tot op heden de bakens blijft verzetten. Leuke wedstrijd, echt wel.
37
Seck heeft even verzorging nodig. Kan hij verder? Hij staat alvast opnieuw recht.
40
We naderen stilaan de rust. Een evenwichtige wedstrijd is het tot op heden gebleken.
43
Dennis met een soort van schot, maar hij trapt een ei in de grond!
44
De eerste kaart van de match is voor een dom doorglijdende Krmencik op Deschacht.
45+1
We krijgen er een minuutje bij in deze eerste helft. Nog eens een corner voor de thuisploeg!
45+2
Op slag van rusten nog een kans en Vormer die kopt, maar niet over de lijn deze keer!

Scheidsrechter
Rust
Zulte Waregem - Club Brugge: 0-0

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
21:32
Rusten met 0-0!
En zo gaan we rusten zonder goals!
46
De bal rolt opnieuw in Waregem.
49
Krmencik is het eindstation van een lang uitgesponnen aanvall van de bezoekers. Hij kopt hoog over.
51
Larin laat het opnieuw liggen!
Larin met de tik, maar afgeweken en zo tegen de paal. Daar zat misschien wel meer in!
51
Schrijvers komt al snel in de tweede helft een alweer erg bleke Dennis vervangen.
53

Goal
Doelpunt van Brandon Mechele (Michael Krmenčík)
Krmencik met een rake kopslag, op de lijn tikt Mechele hem met de borst helemaal over de lijn.
57
Zulte Waregem plooit achteruit. Mata raakt er niet doorheen, Seck houdt hem af.
60
Oberlin staat klaar om in te vallen. Zulte Waregem heeft een halfuur om te scoren en zo op zijn minst verlengingen af te dwingen.
62
Vervangen Saido Berahino
Ingevallen Dimitri Joseph Oberlin Mfomo

64
Oberlin wil zich meteen laten zien en is heel actief, maar tot veel leidt dat nog niet.
67
Oberlin opnieuw in de buurt van Mignolet, maar via het been van Mata wordt het een hoekschop.
69
Walsh dan maar eens met een schot uit de tweede lijn, maar naast de kooi van Mignolet!
71
Mechele laat er zich door Oberlin aflopen, maar maakt dan oog in oog met Mignolet een vreselijke keuze.
72
Vervangen Michael Krmenčík
Ingevallen Charles De Ketelaere

74
Bruno met de vrije trap, Mignolet pakt de al bij al makkelijke bal klemvast.
77

Goal
Doelpunt van Dimitri Joseph Oberlin Mfomo (Abdoulaye Sissako)
Een geweldige Sissako schudt drie-vier man af en tikt vervolgens de bal in de loop van Oberlin, die meteen afwerkt: 1-1. Nog een kwartier of verlengingen?
80
Krijgen we nu verlengingen of doet iemand nog een duit in het zakje in de laatste tien minuten?!
81
De fauw moet een corner toestaan. Club Brugge zou bij een doelpunt natuurlijk de thuisploeg verplichten er twee te maken ...
82
Vanaken met de 1-2, maar er was al gefloten voor handspel van Balanta.
85
Larin is er doorheen, maar daarna mist hij oog in oog met Mignolet. Hij werd ook afgefloten.
86

Goal
Doelpunt van Charles De Ketelaere (Siebe Schrijvers)
Pech voor Zulte Waregem. Bossut glijdt weg, De Ketelaere maakt er 1-2 van!
89
Deschacht dwingt Mignolet tot een save, aan de overkant spelen Diatta en Schrijvers het als domme miniemen uit.
90
Vervangen Damien Marcq
Ingevallen Jean-Luc Dompé

90+1
Enkel nog drie minuten extra tijd en dan zit het er hier op.

Einde
Wat vond je van de match? Laat het weten in de Reacties.
22:36
Zulte Waregem gaat met opgeheven hoofd uit het bekeravontuur, Club Brugge is de eerste finalist!