Datum: 16/09/2022 20:45
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 9

Volg straks live: Staat Seraing in de weg van unieke 27/27 voor Antwerp?

Volg straks live: Staat Seraing in de weg van unieke 27/27 voor Antwerp?

Volgt na de 24/24 op het veld van Cercle Brugge een 27/27 voor Antwerp?

Vrijdagavond trappen Antwerp en Seraing de negende speeldag op gang in de Jupiler Pro League en voor Antwerp staat er symbolisch heel wat op het spel. Zolang de zegereeks vanaf speeldag 1 blijft duren, blijft de spanning toch wel in het Bosuilstadion. Hoe lang kunnen ze dit volhouden?

Van Bommel zelf en enkele spelers zoals Toby Alderweireld blijven er heel rustig onder en beseffen dat The Great Old niet ongeslagen het hele seizoen zal uitmaken, al willen ze dat natuurlijk zelf zo lang mogelijk uitstellen.

Alvast goed nieuws voor de fans van Antwerp want De Laet, Ekkelenkamp én Stengs zijn opnieuw wedstrijdfit. Die eerste twee vielen vorige week op het veld van Cercle Brugge geblesseerd uit en Stengs zat op de tribune. Voor Frey, Haroun, Engels en Muja wordt het wachten tot na de interlandbreak.

Bij Seraing zitten ze stilaan in de alarmfase. Met een 16e plaats staan ze op een degradatieplek, amper één puntje boven Zulte Waregem en Cercle Brugge. Punten rapen op het veld van de leider wordt aartsmoeilijk en vorig jaar werd de degradatie maar net afgewend, kunnen ze toch onverhoopt iets rapen in het Bosuilstadion?

Meer nieuws