panPanathinaikos
barBarcelona
Datum: 18/10/2005 20:45
Competitie: Champions League
Speeldag: Eerste ronde (Speeldag 3)
Barcelona en Panathinaikos scoren niet
Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Barcelona en Panathinaikos scoren niet
Foto: © SC

Panathinaikos en Barcelona zijn woensdagavond niet verder geraakt dan een gelijkspel. Een uitslag waarmee beide ploegen hun kans op de volgende ronde gaaf houden.

De eerste kans van de wedstrijd was voor de thuisploeg. Evagelos Manzios ging door op links en legde af voor Sándor Torghelle, die zijn schot gered zag worden door doelman Víctor Valdés. Barcelona liet zich vanzelfsprekend niet doen en antwoordde via
Eto'o. De poging van de Kameroener was echter te zwak om de thuisdoelman te bedreigen. Ook Giovanni van Bronckhorst kreeg een leuke mogelijkheid, maar hij slaagde er niet in om de vrije trap van Deco in doel te verlengen.
Aan de andere kant zorgde Torghelle opnieuw voor opschudding in de Spaanse verdediging. De Hongaar speelde knap Mantzios vrij, die oog in oog met Valdés de bal naast plaatste.

Na de pauze herpakte Barcelona zich heel even, maar al gauw kwam Panathinaikos weer opdagen. De Grieken waren opnieuw dicht bij een treffer, maar Valdés bracht knap redding op de poging van Vintra.
In de slotfase kwam Barça nog het dichtst bij een doelpunt. Eto'o kon weer eens alleen op doel af, omspeelde doelman
Galinovic, maar zag de bal tot zijn eigen verbazing gekeerd worden door Bišcan. Niet veel later faalde de Kameroener opnieuw oog in oog met de keeper.

Het bleef zo bij 0-0. Barcelona blijft met zeven punten groepsleider, Panathinaikos is derde met vier stuks.

Champions League

 Eerste ronde (Speeldag 3)