Speeldag: Eerste ronde (Speeldag 3)
Stadion: Estádio Municipal José Bento Pessoa
Sterke remonte Real
Tonnelier Caroline

Real Madrid heeft op eigen veld met ruime 4-1 cijfers gewonnen van Rosenborg.   Aan de rust stond het nochtans verrassend 0-1 in het voordeel van de Noren.  Onder impuls van Beckham, goed voor twee assists en een doelpunt, zetten de Madrilenen de scheve situatie in de tweede helft helemaal recht.

Luxemburgo kon niet rekenen op de geblesseerde Ronaldo en de geschorste Sergio Ramos en Salgado. Zidane stond wel aan de aftrap, waardoor Guti opnieuw op de bank moest beginnen.  Bij de bezoekers moest Berg op het laatste moment afhaken.  De thuisploeg had in de eerste helft de beste kansen.  In de openingsminuut knalde Raúl op doelman Johnsen en even later kopte Woodgate over.  Baptista, die de deklat op zijn weg vond, en Robinho slaagden er evenmin in de netten te doen trillen.  De beste kans was echter nog voor aanvoerder Raúl.  Zijn hakje werd gepareerd door Johnsen.  Terwijl Real verzuimde de kansen af te maken, had Rosenborg aan de overkant weinig nodig om de score te openen.  In het begin van de partij moest Casillas wel al tussenkomen op een vrije trap van Storflor, maar de eerste grote kans was direct raak.  Vlak voor de rust opende aanvoerder Strand de score.
Aan de rust bracht Luxemburgo Guti in voor Baptista en dat had al snel resultaat.  Na amper drie minuten vond Woodgate na twee own goals eindelijk eens de weg naar de netten van de tegenstander.  Op aangeven van Beckham zette hij de gelijkmaker op het bord.  Vier minuten later was de achterstand zelfs helemaal ongedaan gemaakt na een treffer van Raúl, die een actie van Robinho verzilverde.  De Koninklijke nam de wedstrijd nu volledig in handen en diepte de voorsprong zelfs nog uit.  Helguera kopte een vrije trap van Beckham voorbij doelman Johnsen.  In de slotfase bekroonde de Engelse captain zijn goede partij nog met een doelpunt.  Beckham krulde een vrije trap in de winkelhaak en legde zo de 4-1 eindstand vast.  Dankzij deze overwinning wordt Real alleen tweede, op drie punten van het ongenaakbare Lyon.