Speeldag: Eerste ronde (Speeldag 3)
Stadion: Ibrox Park
Rangers niet verder dan gelijkspel
Kristof Blomme

Glasgow Rangers is op eigen veld niet verder geraakt dan een 0-0 gelijkspel tegen Bratislava. Hierdoor delen beide ploegen de tweede plaats in de groep met vier punten.

In de eerste helft hadden de bezoekers het moeilijk met de Schotten. Na tien minuten speelde Lovenkrands Prso knap vrij, maar doelman Cobej lag in de weg. Even later was het Prso die voor de pass zorgde. Nieto raakte ook niet voorbij de bezoekende goalie. Nog was het gevaar niet geweken. Jongeling Hamouchi kreeg de bal voor z'n voeten, maar zijn poging kon opnieuw gekeerd worden door Cobej. De doelman leek voor de rust onklopbaar, want ook pogingen van Kyrgiakos, Ferguson en Hemdani kon hij pareren.

Ook in het begin van de tweede helft bleven de Schotten komen. Eerst bereikte een voorzet van Prso Thompson net niet. Daarna werd een vlam van Bernard gepakt door Cobej. Pas na een uur kwam Artmedia voor het eerst dreigen. Hartig vond Waterreus op zijn weg. Op het einde was er nog een kansje voor Prso. Hij schoot de laatste kans echter voorlangs.