Zulte Waregem mag stadion uitbreiden

Maarten Van Bever
| 24 reacties
Zulte Waregem mag stadion uitbreiden
Foto: © SC

Volg Zulte Waregem nu via WhatsApp!

Vlaams minister van Ruimtelijke Ordening Philippe Muyters heeft het het Provinciaal Ruimtelijk Uitvoeringsplan (PRUP) voor de uitbreidingswerken aan het Waregemse Regenboogstadion goedgekeurd, aldus een persmededeling van de club.

Daarmee is Zulte Waregem de eerste club in België die de goedkeuring krijgt voor een stadiongerelateerd uitvoeringsplan. Andere Belgische clubs met uitbreidingsplannen zoals landskampioen RSCAnderlecht wachten al een tijdje op hun goedkeuring.

Voorzitter Willy Naessens toonde zich een tevreden man. “De kogel is door de kerk, we zijn heel tevreden. Het harde werk van de voorbije 3,5 jaar, met algemeen manager Vincent Mannaert op kop, heeft tot dit besluit geleid. De samenwerking tussen de provincie, de stad en de club is goed verlopen en we zijn fier de eerste club in België te zijn die een stadiongerelateerd PRUP goedgekeurd krijgt.”

“Hiermee is de eerste fase eigenlijk afgerond. Vanaf nu kan er werkt gemaakt worden van het lastenboek, en eens dat achter de rug is zal de aanbesteding uitgeschreven worden. In principe moeten de werken in het najaar van 2011 van start kunnen gaan.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties