Bailly realiseert droomtransfer: "Maar het is wel zijn allerlaatste kans"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 12 reacties
Bailly realiseert droomtransfer: "Maar het is wel zijn allerlaatste kans"
Foto: © Photonews

Logan Bailly verlaat OH Leuven en trekt op Schots avontuur. De voormalige Rode Duivel gaat namelijk aan de slag bij Celtic Glasgow. "Ik ben zeker dat hij de kwaliteiten heeft om er te slagen", gelooft Guy Martens in zijn kansen.

Door Cédric De Volder

Al moet het gezegd: Logan Bailly staat voor een zware opdracht bij de Schotse grootmacht. Met de 45-voudig Schotse international Craig Gordon staat er in Celtic Park namelijk een absoluut monument tussen de palen. 

"Het wordt inderdaad een uitdaging om Gordon uit de ploeg te spelen", vertelt Guy Martens aan Voetbalkrant.com. "Maar ik geloof dat Logan de kwaliteiten heeft om te slagen. De Schotse competitie is op zijn lijf geschreven en in het voetbal kan het snel draaien."

Martens was de man die Bailly de kneepjes van het vak leerde bij KRC Genk. De doelman verkaste destijds van Limburg naar Borussia Mönchengladbach, maar in de Bundesliga liep het uiteindelijk mis. "Logan moet nu vooral leren van zijn fouten uit het verleden. Vooral het mentale aspect, hé."

Droomtransfer naar fantastische club

"Bailly krijgt een droomtransfer naar een fantastische club", besluit Martens. "Maar het is wel zijn allerlaatste kans. Al denk ik dat hij dat zelf ook beseft. Aan talent en enthousiasme zal het alvast niet liggen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties