Anderlecht ontvangt Club Brugge in volgepakt Constant Vandenstockstadion

Maarten Cattaert
| 55 reacties
Anderlecht ontvangt Club Brugge in volgepakt Constant Vandenstockstadion

Wie er nog bij wil zijn voor de wedstrijd tussen Anderlecht en Club Brugge, is eraan voor de moeite. De club liet op haar website weten dat er geen tickets meer beschikbaar zijn.

De topaffiche van de veertiende speeldag is zonder enige twijfel die tussen Anderlecht en Club Brugge zondagavond om 18 uur. De Brusselaars volgen al op negen punten van de leider en kunnen maar beter aanknopen met een overwinning, wil het de kloof niet nog meer uitgebreid zien worden.

Daarvoor kan het dus rekenen op een vol huis. "Tot begin deze week waren er enkel nog een klein aantal individuele plaatsen beschikbaar, maar die zijn nu dus ook allemaal de deur uit. Op de dag van de wedstrijd zullen er dus geen tickets meer verkocht worden aan de loketten", staat te lezen op de website.

Anderlecht wil tegen de aartsvijand zijn rug rechten na de 5-0 pandoering in de Champions League tegen PSG. Tegen Club Brugge kan de ploeg altijd wel iets meer, leert het verleden ons.

De laatste zege van blauw-zwart in het Constant Vandenstockstadion dateert immers al van 2004. De Bruggelingen willen dan ook maar al te graag komaf maken met die negatieve reeks. Nicolas Laforge moet de wedstrijd in goede banen leiden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties