Oostende wil vermijden dat het naast kapitein straks ook nog andere sleutelpion kwijtspeelt en gaat over tot actie

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 0 reacties
Oostende wil vermijden dat het naast kapitein straks ook nog andere sleutelpion kwijtspeelt en gaat over tot actie
Foto: © Photonews

Volg KV Oostende nu via WhatsApp!

Het zijn woelige tijden aan het zeetje en dan hebben we het niet alleen over het weer. Ook bij KV Oostende is het niet windstil, de verliezende bekerfinalist van vorig seizoen moet vrezen voor een vertrek van kapitein Siani en er is nog een andere belangrijke schakel die aast op een transfer.

Gisteren kon u HIER al lezen dat de 31-jarige Kameroener Siani graag een nieuwe uitdaging wil aangaan. Gezien de leeftijd van de energieke middenvelder lijkt het alvast nu of nooit. Op dit moment zijn er echter (nog?) geen concrete aanbiedingen en daar zal KV Oostende niet bepaald rouwig om zijn.

Omdat er echter rekening moet gehouden worden met een vertrek van Siani wil de ploeg van Marc Coucke maar wat graag Andile Jali aan boord houden. KVO heeft de 27-jarige Zuid-Afrikaan een nieuw contract tot 2021 aangeboden, op die manier wil de club vermijden dat de nuttige stofzuiver op de middenstrook straks gratis vertrekt.

De hamvraag is echter of Jali wel wil bijtekenen. Hij geniet immers interesse uit eigen land. Orlando Pirates en Mamelodi Sundowns hengelen naar de diensten van de speler wiens contract eind dit seizoen afloopt. De Zuid-Afrikaanse international zelf wil liever in Europa blijven en kon eerder al rekenen op interesse uit Frankrijk en Engeland.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties