Transfernieuws en Transfergeruchten 22/06: Dejaegere - Stekelenburg - Osimhen - David - Mykhaylichenko

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 22/06: Dejaegere - Stekelenburg - Osimhen - David - Mykhaylichenko
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 25/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Dejaegere - Stekelenburg - Osimhen - David - Mykhaylichenko

Maarten Stekelenburg keert terug naar Ajax

Maarten Stekelenburg keert terug naar Ajax. De Nederlandse doelman komt na negen seizoenen terug thuis in Amsterdam. Hij tekende een contract voor een seizoen. (Lees meer)


Vermeende interesse van Anderlecht in aanvaller is 'makelaarspraat'

Anderlecht zou niet geïnteresseerd zijn in Eirik Hestad. De Noorse aanvaller werd gelinkt aan een overgang, maar Peter Verbeke ontkent de geruchten. (Lees meer)


Brecht Dejaegere verlaat waarschijnlijk AA Gent

Het is al een tijdje dat Brecht Dejaegere geen basisspeler meer is bij AA Gent. In het kampioenenjaar was hij nog een belangrijke pion, maar dat is nu afgezwakt. De middenvelder aast dan ook op een transfer. (Lees meer)


Enkel Bayern München kan betalen wat Gent vraagt voor Jonathan David

Jonathan David wil deze zomer zijn droomtransfer realiseren. Het goudhaantje van AA Gent heeft genoeg belangstelling, maar zijn entourage moet eigenlijk maar met clubs uit één competitie spreken. (Lees meer)


Gent geeft aangeboden spits onvoldoende en mikt nu ook op Mbokani

AA Gent heeft Adolfo Gaich te licht bevonden

Het wordt nog een drukke transferzomer in de Ghelamco Arena. AA Gent wil Club Brugge het vuur aan de schenen leggen en heeft nog grootse plannen. Zo willen ze er een topspits bij, maar dat zal niet Adolfo Gaich worden. (Lees meer)


Charleroi gaat nog een mooie euro verdienen aan Victor Osimhen

"Ik heb er mij bij neergelegd dat Victor de club gaat verlaten." Dat zei Lille-coach Christophe Galtier op zijn persconferentie. Victor Osimhen moet de clubkas van de Rijselse club zwaar gaan spekken. En dus ook die van Charleroi... (Lees meer)


Anderlecht gaat de Oekraïner Bogdan ­Mykhaylichenko halen

Anderlecht roert zich toch op de transfermarkt. Na Timom Wellenreuther en Ilias Takindine gaat het nu nog een linksachter binnenhalen. Daar was afgelopen weekend al sprake van, maar de deal blijkt ook zo goed als rond. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 21/06 Transfernieuws en Transfergeruchten 23/06

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties