Transfernieuws en Transfergeruchten 21/06: Vertonghen - Chadli - Dessers - Cauwenberg

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 21/06: Vertonghen - Chadli - Dessers - Cauwenberg
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 05/05 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Vertonghen - Chadli - Dessers - Cauwenberg

Lierse Kempenzonen plukt Timo Cauwenberg weg bij Lommel

Lierse Kempenzonen heeft een tweede verdediger weggeplukt bij Lommel SK. Na Ben Santermans maakt ook Timo Cauwenberg de overstap naar het Lisp. (Lees meer)


Gaat Gent shoppen in Afrika?

Volgens Ghanese media is AA Gent geïnteresseerd in doelman Richard Ofori, een 26-jarige doelman die in Zuid-Afrika speeld. In 22 wedstrijden behaalde Ofori maar liefst 10 clean sheets. Ook de Orlando Pirates zouden geïnteresseerd zijn. Met Kaminski en Roef heeft AA Gent wel al al twee goede doelmannen in huis.


Ook Antwerp hengelt naar de diensten van Dessers

Waar speelt Cyriel Dessers volgend seizoen? Het zou verbazingwekkend zijn mocht hij gewoon bij Heracles Almelo blijven. De intersse uit Genk is het meest concrete, maar ook Antwerp zou zich willen mengen in de transferdebatten voor de topscorer uit de Eredivisie. (Lees meer)


Nacer Chadli staat in de belangstelling van Olympiakos

Momenteel traint Nacer Chadli nog bij Anderlecht, waar hij een contract heeft tot eind juni. Maar waar gaat hij daarna landen? Voor paars-wit zou het bijzonder pijnlijk zijn moest hij bij de concurrentie tekenen. Maar er is ook buitenlandse interesse. (Lees meer)


Volgens Italiaanse bronnen is AS Roma zwaar geïnteresseerd in Jan Vertonghen

De toekomst van Jan Vertonghen lijkt in Italië te liggen. Daar was er al interesse van Inter Milaan, maar nu is er nog een tweede topclub op de proppen gekomen. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 20/06 Transfernieuws en Transfergeruchten 22/06

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties