RWDM heeft nieuwe spits beet

Redactie
RWDM heeft nieuwe spits beet
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 25/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Vertonghen - Benteke - Nasri - Coentrão - Sancho - Nzuzi Mata - Tsimikas - Teunckens

RWDM heeft nieuwe spits beet

RWDM heeft een nieuwe aanvaller naar de hoofdstad gehaald. Mata Nzuzi komt over van Red Star en tekent een eenjarig contract bij de Brusselaars met optie op een extra jaar.

Transfernieuws en Transfergeruchten 10/08

'Samir Nasri staat voor wel heel erg bizarre overstap richting Vasco Da Gama'

Als vriend van Vincent Kompany werd hij vorige zomer met grote trom binnengehaald, maar de vedette van weleer was Samir Nasri al lang niet meer. Na een teleurstellend seizoen kwam er dan ook al snel al weer een einde aan de samenwerking tussen Nasri en Anderlecht. (Lees meer)


Fabio Coentrao denkt aan comeback op hoogste niveau

Fabio Coentrao zette in januari een punt achter zijn carrière. De Portugees was er slechts 31, maar zat al enkele maanden zonder club. Daarom besloot hij om zijn voetbalpensioen aan te kondigen. (Lees meer)


Youcef Atal kan deze zomer een absolute toptransfer verdienen

AC Milaan, Arsenal en Tottenham zijn slechts enkele van de clubs die geïnteresseerd zijn in Youcef Atal. De Algerijnse flankspeler denkt echter nog niet aan vertrekken bij Nice. (Lees meer)


Crystal Palace zet Christian Benteke in de etalage en vraagt acht miljoen euro voor de Rode Duivel

Geen toekomst meer voor Christian Benteke bij Crystal Palace. De Rode Duivel mag vertrekken en clubs weten ook meteen hoeveel ze moeten betalen. (Lees meer)


Toptransfer van Jadon Sancho richting Manchester United is volledig van de baan: "Sancho blijft definitief bij ons"

Lang leek de transfer van Jadon Sancho naar Manchester United in kannen en kruiken, maar nu is die toch van de baan. Dat heeft Borussia Dortmund laten weten. (Lees meer)


Ervaren Duitse ruilt Engeland in voor Italië

Julia Simic heeft een nieuwe uitdaging te strikken en zal volgend jaar niet langer in de Super League in Engeland uitkomen. (Lees meer)


Francesco Antonucci dicht bij een overstap naar de Eredivisie

Na een uitstekende uitleenbeurt in de Keuken Kampioen Divisie bij Volendam staat de Belg Francesco Antonucci opnieuw dicht bij een overstap naar Nederland. (Lees meer)


Liverpool heeft zijn pijlen gericht op Kostas Tsimikas

Liverpool won de Premier League dan wel met een boulevard voorsprong op Manchester City, de kampioen is niet van plan om op zijn lauweren te rusten. Manager Jürgen Klopp wil de concurrentie wat aanwakkeren met de komst van een nieuwe linksachter: Konstantinos Tsimikas. (Lees meer)


Jens Teunckens trekt na zijn passage bij Antwerp naar AEK Larnaca

Jens Teunckens was een van de doelmannen wiens contract niet werd verlengd bij Antwerp. Hij zocht de voorbije weken naar een nieuwe club en die heeft hij nu ook gevonden. De 22-jarige sluitpost gaat aan de slag in Cyprus. (Lees meer)


"Als Club Brugge kampioen wil spelen ...": 'Blauw-zwart heeft boodschap begrepen en mikt op drie grote versterkingen'
Foto: © photonews

"Als Club Brugge kampioen wil spelen ...": 'Blauw-zwart heeft boodschap begrepen en mikt op drie grote versterkingen'

Club Brugge kon dit seizoen nog niet scoren. Zowel in de bekerfinale tegen Antwerp als tegen Charleroi werd zo met het kleinste verschil verloren. Werk aan de winkel dus voor blauw-zwart, dat de boodschap begrepen heeft. (Lees meer)


Benfica zou interesse hebben in Jan Vertonghen

Het duurt lang vooraleer Jan Vertonghen een nieuwe club gevonden heeft. Aan interesse geen gebrek, maar door de coronacrisis zijn de clubs voorzichtiger geworden. De Rode Duivel leek op weg naar Italië, maar ook Portugal lijkt een bestemming te kunnen worden. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 09/08 Transfernieuws en Transfergeruchten 11/08

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties