'PSG mengt zich in strijd om ploegmaat Christian Benteke'

Redactie
'PSG mengt zich in strijd om ploegmaat Christian Benteke'
Foto: © photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 18/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Biglia - Suarez - Vazquez - Arturo - Silva - Koulibaly - Malinovskiy - Hart

'PSG mengt zich in strijd om ploegmaat Christian Benteke'

Wilfried Zaha lijkt zijn laatste seizoen voor Crystal Palace te hebben gespeeld. Chelsea toonde eerder al interesse en ook Bayern München bekeek de Ivoriaanse aanvaller al eens. Nu zou ook PSG interesse tonen in de vaardige aanvaller.

Transfernieuws en Transfergeruchten 18/08

Manchester City haalt wereldkampioene in huis

Manchester City wil zich met oog op het nieuwe seizoen gaan versterken om opnieuw volop mee te spelen om de eindprijzen in de Engelse competitie. Een topdeal is alvast gesloten. (Lees meer)


Cercle Brugge huurt Ike Ugbo van Chelsea en bedingt ook aankoopoptie

Vers bloed is gearriveerd in Brugge om de aanval van Cercle te versterken. Een huidig Chelsea-speler dan nog wel. Cercle Brugge heeft de komst van Ike Ugbo afgerond. De 21-jarige spits is eigendom van de Blues en maakte vorig seizoen nog 13 goals in Nederland voor Roda JC. (Lees meer)


OH Leuven rondt komst Rafael Romo af

De Venezolaan Rafael Romo is terug in België. De keeper tekende een contract bij OH Leuven. (Lees meer)


Lucas Biglia heeft bijna akkoord gevonden met Torino

Even leek een terugkeer naar Anderlecht in de maak, maar al snel werd duidelijk dat Lucas Biglia financieel onhaalbaar was. De Argentijnse middenvelder lijkt wel een nieuwe club te hebben gevonden. (Lees meer)


'AS Roma denkt aan Sokratis als alternatief voor Chris Smalling'

Moest AS Roma er niet in slagen om Chris Smalling terug te halen, dan weerlegt het hun aandacht richting Sokratis Papastathopoulos van Arsenal. De Griekse verdediger heeft er nog een contract tot 2021, maar is er tegenwoordig bankzitter.


Tottenham laat trekt met Joe Hart heel wat ervaring aan

Tottenham heeft er weer heel wat ervaring bij. Als alles goed verloopt tekent Joe Hart eerstdaags een contract bij de Engelse topclub. (Lees meer)


PSG wil overbodige Arturo Vidal graag naar Frankrijk halen

Bij Barcelona zou er heel wat moeten veranderen, alleen gooit de coronacrisis roet in het eten. (Lees meer)


John Obi Mikel keert terug naar Engeland en gaat aan de slag bij Stoke City

John Obi Mikel gaat weer in Engeland voetballen. De Nigeriaan ontbond zijn contract in maart bij het Turkse Trabzonspor en gaat nu aan de slag bij Stoke City.


Paulo Dybala kan naar de drie grote Spaanse clubs

Paulo Dybala werd verkozen tot speler van het seizoen in Italië en zoals gewoonlijk is er weer heel wat interesse in de Argentijn. De drie grote clubs uit Spanje hebben de Argentijn op het verlanglijstje staan. De interesse van Real Madrid en Barcelona is al langer bekend, maar nu voegt dus ook Atlético Madrid zich aan dat rijtje.


Manchester City verhoogt alweer bod op Kalidou Koulibaly

Manchester City drukt door voor Kalidou Koulibaly en biedt 70 miljoen euro. Napoli blijft echter vasthouden aan de vraagprijs van 90 miljoen. Een overeenkomst zou deze week bereikt moeten worden of de transfer zou wel eens niet kunnen doorgaan.


Real Madrid stalt Jesus Vallego opnieuw bij Granada

Je (Lees meer)


AS Roma wil Chris Smalling graag definitief naar Italië halen

Chris Smalling maakte als huurling indruk bij AS Roma en de Italianen willen dan ook graag dat Smalling definitief naar de club trekt. AS Roma zou al eens gepolst hebben bij Manchester United naar de beschikbaarheid van de Engelse verdediger.


Staat Luis Suarez voor opvallende terugkeer naar Ajax?

De bolwassing die Barcelona kreeg van Bayern München is als een bom ingeslagen in Catalonië. Sindsdien wordt zowat de hele kern van Barcelona aan een vertrek gelinkt, inclusief Lionel Messi. (Lees meer)


David Silva keert terug naar Spanje, Real Sociedad gaat met Spanjaard van Manchester City aan de haal

Na 10 jaar neemt David Silva afscheid van Manchester City. De Spaanse middenvelder van 34 heeft echter niet lang moeten zoeken naar een nieuwe club. (Lees meer)


Racing Genk verkoopt Dieumerci Ndongala aan APOEL Nicosia

Dieumerci Ndongala heeft een nieuwe club gevonden. De vleugelaanvaller had geen toekomst meer bij Racing Genk. (Lees meer)


OFFICIEEL: Eupen stunt voor de tweede keer met komst van Victor Vazquez

Na Adriano Correia heeft Eupen voor de tweede keer gestunt op de tranfermarkt. Victor Vazquez komt over van Umm-Salal. (Lees meer)


Chris Bedia wordt door Charleroi uitgeleend aan FC Sochaux

Chris Bedia was nog maar net terug van een uitleenbeurt of hij is alweer weg. En opnieuw trekt hij richting Frankrijk. (Lees meer)


OFFICIEEL: Beerschot heeft Japanner Suzuki beet
Foto: © photonews

Musashi Suzuki komt aanval Beerschot versterken

Beerschot heeft na Blessing Eleke ook de Japanner Musashi Suzuki beet. De Japanse international komt over van Sapporo. (Lees meer)


Napoli geeft komst Ruslan Malinovsky nog niet op

Rusland Malinovsky kan terugblikken op een uitstekend eerste seizoen in loondienst van Atalanta en het zou wel eens zijn enige seizoen bij de Italiaanse club kunnen worden. (Lees meer)


Edon Zhegrova wil liever niet terugkeren naar Genk

KRC Genk gaat nog heel wat veranderingen ondergaan de komende twee maanden. Er zullen vooral nog enkele spelers moeten afvloeien. Al is er eentje die mag terugkomen, maar liever niet wil. (Lees meer)


Antwerp gaat Robbe Quirynen uitlenen aan Moeskroen

Antwerp wil zijn jong talent niet blokkeren. Door de vele aankopen is het niet evident om Robbe Quirynen speelminuten te geven. Dus redeneren ze dat het beter is dat hij dit seizoen uitgeleend wordt. Ze hebben daar al een geïnteresseerde ploeg voor gevonden. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 17/08 Transfernieuws en Transfergeruchten 19/08

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties