Lyon heeft Paqueta beet

Redactie
Lyon heeft Paqueta beet
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 29/03 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Nainggolan - Cavani - Dewaest - Barkley - Amuzu - Isimat Mirin - Gelin - Benavente

Lyon heeft Paqueta beet

Olympique Lyon heeft zich versterkt met Lucas Paqueta. AC Milan betaalde vorig jaar nog bijna 40 miljoen euro voor de aanvallende middenvelder en laat hem nu gaan voor 20 miljoen euro. Paqueta ligt tot 2025 vast bij Lyon.

Transfernieuws en Transfergeruchten 30/09

Manchester United waagt ook poging bij Edinson Cavani

Edinson Cavani is een transfervrije speler nadat zijn contract bij PSG afliep. (Lees meer)


Houssem Aouar dient transferverzoek in, Arsenal maakt werk van uitgaande transfers om budget vrij te maken

De transfer van Houssem Aouar lijkt er dan toch gaan te komen. De onderhandelingen zijn al langere tijd bezig, maar Lyon bleef vasthouden aan een vraagprijs van minimaal 60 miljoen euro. (Lees meer)


Thomas Lemar schemert met de interesse van RB Leipzig en Bayern München

Van Yannick Carrasco is Diego Simeone momenteel volledig verkocht. De Rode Duivel is een sterkhouder bij het Atlético Madrid van Simeone en speelt nagenoeg altijd. (Lees meer)


Fulham huurt jong Engels talent van RB Leipzig

Fulham heeft de komst van Ademola Lookman afgerond. Het huurt de talentvolle Engelsman van RB Leipzig.


Rhian Brewster kan naar Sheffield United trekken

Vertrekt Divock Origi nog bij Liverpool? De concurrentie is groot en door de komst van Diogo Jota zakt Origi nog een rijtje in de hiërarchie. (Lees meer)


Tottenham en Chelsea denken aan transfer Antonio Rudiger

Antonio Rudiger mag Chelsea verlaten en Tottenham wil daar wel mee aan de slag. Mourinho is al langere tijd op zoek naar een nieuwe verdediger, waar Alderweireld stilaan overbodig wordt.


Michaël Cuisance vertrekt van Bayern München naar Leeds United

Geen Michaël Cuisance meer bij Bayern München. De jonge Fransman verlaat de Champions League-winnaar voor de Engelse promovendus Leeds United. (Lees meer)


Geen plek meer voor Ross Barkley bij Chelsea, de middenvelder wordt uitgeleend aan Aston Villa

Chelsea heeft deze zomer zich al stevig geroerd op de transfermarkt. Het kon Werner, Ziyech, Chilwell, Havertz, Mendy en Thiago Silva overtuigen om voor Chelsea te tekenen. (Lees meer)


Radja Nainggolan gaat transfer maken voor 12 miljoen euro, nadat hij te horen kreeg op geen speelkansen te kunnen rekenen bij Inter

Radja Nainggolan gaat Inter Milaan verlaten. Zijn 'tweede kans' komt er uiteindelijk niet en Nainggolan trekt de deur in Milaan definitief achter zich dicht. (Lees meer)


Matisse Samoise mag na debuut nu ook contractverlenging bij Gent vieren

Voor AA Gent loopt het de laatste weken wat minder, maar voor jongeling Matisse Samoise gaat het een stuk beter. (Lees meer)


Wesley Fofana is de nieuwe verdediger van Leicester City

Leicester heeft opnieuw toegeslagen op de transfermarkt. Het plukt de 19-jarige Wesley Fofana weg bij Saint-Etienne. (Lees meer)


Benito Raman kent zijn nieuwe trainer, Marc Wilmots gepasseerd

Geen Marc Wilmots bij Schalke 04. De voormalige bondscoach van België werd even genoemd, maar is het toch niet geworden. (Lees meer)


Standard wil de Noorse verdediger Andreas Hanche-Olsen

Ook Standard wil nog toeslaan in de laatste week van de transfermercato. De Rouches zoeken nog een extra verdediger en zijn daarvoor uitgekomen bij Andreas-Hanche Olsen, schrijft Het Nieuwsblad. (Lees meer)


Sébastien Dewaest heeft zijn zinnen gezet op transfer naar Anderlecht

Anderlecht heeft nog een verdediger nodig en bij Genk zit Sébastien Dewaest in de B-kern. Een makkelijk rekensommetje? Niet echt, want beide clubbesturen zitten mijlenver van elkaar. (Lees meer)


Club Brugge denkt aan speler van Chelsea om defensie te versterken
Foto: © photonews

Club Brugge denkt aan Jake Clarke-Salter om de verdediging te versterken

De groepsfases van de Champions League komen eraan en Club Brugge wil achteraan nog meer gewapend zijn gezien de blessure van Matej Mitrovic. Daarvoor denkt het aan Jake Clarke-Salter, een speler van Chelsea. (Lees meer)


Antwerp wil Cristian Benavente terughalen naar België

Antwerp gaat eraan beginnen. Of beter gezegd: Luciano D'Onofrio gaat eraan beginnen. De transfermarkt sluit bijna en dan is de sportief directeur van The Great Old op z'n best. De eerste transfer die hij gaat afronden is een ex-smaakmaker van Charleroi: Cristian Benavente. (Lees meer)


Antwerp denkt aan twee Franse verdedigers

Antwerp gaat deze week nog toeslaan op de transfermarkt. Er zitten een paar dossiers in een afrondende fase. Daarbij ook een centrale verdediger die kan uitvoetballen. Daarvoor zijn er al twee opties bekend. (Lees meer)


Francis Amuzu staat in de belangstelling van Olympiakos

De laatste week van de transfermercato kan nog vuurwerk opleveren. Ook bij Anderlecht is er interesse in één van de youngsters. Francis Amuzu staat in de belangstelling van de Griekse topclub Olympiakos. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 29/09 Transfernieuws en Transfergeruchten 01/10

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties