Liverpool ontvangt interessant bod waardoor Origi misschien concurrent ziet vertrekken
Jens Nimmegeers
| 3 reacties

Rhian Brewster kan naar Sheffield United trekken

Liverpool ontvangt interessant bod waardoor Origi misschien concurrent ziet vertrekken

Vertrekt Divock Origi nog bij Liverpool? De concurrentie is groot en door de komst van Diogo Jota zakt Origi nog een rijtje in de hiërarchie.

Maar Origi ziet mogelijk wel een concurrent vertrekken. Sheffield united heeft namelijk een interessant bod neergelegd bij Liverpool en de landskampioen is van ziens het te accepteren.

De jonge Rhian Brewster kan Liverpool verlaten voor 18,5 miljoen euro. Brewster is een groot talent, maar komt net als Origi amper aan spelen toe. Vorig seizoen werd hij dan ook uitgeleend aan Swansea, waar hij wel minuten kreeg en geregeld wist te scoren.

Brewster keerde dan ook met henrieuwde moed terug naar Liverpool, waar hij wou vechten voor zijn plek. Maar met Salah, Mané, Firmino, Shaqiri, Jota, Origi, Minamino én Elliot is het drummen vooraan bij Liverpool.

Het bod is dus zowel voor Liverpool als Brewster een interessante optie. Voor Liverpool zit er ook nog een terugkoopclausule in. Stel dat Brewster volledig ontploft bij Sheffield, dan kan Liverpool de jonge Engelsman terughalen voor 44 miljoen euro.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties