Transfernieuws en Transfergeruchten 28/05: Lang - Alaba - Hjulsager - Swers - Bizimana - Jans - Ueda

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 28/05: Lang - Alaba  - Hjulsager - Swers - Bizimana - Jans - Ueda
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 05/05 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Lang - Alaba - Hjulsager - Swers - Bizimana - Jans - Ueda

Officieel: Cercle Brugge laat Japanse verdediger naar degradant Ligue 1 gaan

Na een uitleenbeurt van een half jaar aan Olympique Nîmes, trekt Naomichi Ueda officieel naar Frankrijk. (Lees meer)


OFFICIEEL: Real Madrid heeft met tweevoudig Champions League-winnaar eerste grote vis binnengehaald

Het hing al even in de lucht, maar nu is het ook officieel: David Alaba trekt van Bayern München naar Real Madrid. (Lees meer)


'AA Gent haalt 19-jarige middenvelder met verleden bij Union en Beerschot binnen'

De kern van AA Gent voor volgend seizoen krijgt beetje bij beetje al vorm. De Sart werd al binnengehaald en ook Hjulsager zou wel eens op weg kunnen zijn naar de Arteveldestad. Daarnaast is Gent ook rond met Ibrahim Salah (19). (Lees meer)


Standard ziet rechterflankverdediger verkassen naar Nederland

Standard is al zeker verlost van één speler die het liefst ook zag vertrekken. De rechterflankverdediger Laurent Jans gaat volgend seizoen voor Sparta Rotterdam voetballen. Het stond eigenlijk al vast dat Jans niet bij Standard kon blijven en nu heeft de Luxemburger dus een nieuwe club gevonden. (Lees meer)


KV Mechelen neemt rechtsachter transfervrij over van promovendus en legt hem meteen vast tot 2025

Het is een drukke dag bij KV Mechelen. Het heeft een nieuwe rechtsachter in huis gehaald, nadat linksachter Bijker ook al zijn contract verlengde. Malinwa verwelkomt Iebe Swers. Een transfer met het oog op het heden, maar ook op de toekomst. (Lees meer)


'Leeds United wil snel beslissing vernemen van Noa Lang'

Noa Lang is op korte tijd één van dé absolute smaakmakers uit de Pro League geworden. Leeds is een club die zijn prestaties ook opgemerkt heeft. Het hengelt naar de diensten van de Nederlander, die zelf zijn volgende bestemming kan uitkiezen. (Lees meer)


Middenvelder van Waasland-Beveren gaat in 1B aan de slag maar wel bij Deinze

Het lijdt geen twijfel dat niet iedereen uit de huidige kern van Waasland-Beveren mee naar 1B gaat. Ook Djihad Bizimana zal niet meer voor de Waaslanders uitkomen. Al gaat de middenvelder wel actief zijn in dezelfde reeks: Deinze heeft hem vastgelegd. (Lees meer)


'Andrew Hjulsager (KV Oostende) heeft gekozen tussen RSC Anderlecht en AA Gent'

Andrew Hjulsager had bij KV Oostende het voorbije seizoen een belangrijk aandeel in het sterke kampioenschap dat de kustploeg afwerkte. Vanuit het middenveld droeg de Deen meer dan zijn steentje bij op offensief vlak met zeven doelpunten en twaalf assists. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 27/05 Transfernieuws en Transfergeruchten 29/05

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties