'Andrew Hjulsager (KV Oostende) heeft gekozen tussen RSC Anderlecht en AA Gent'

'Andrew Hjulsager (KV Oostende) heeft gekozen tussen RSC Anderlecht en AA Gent'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Andrew Hjulsager had bij KV Oostende het voorbije seizoen een belangrijk aandeel in het sterke kampioenschap dat de kustploeg afwerkte. Vanuit het middenveld droeg de Deen meer dan zijn steentje bij op offensief vlak met zeven doelpunten en twaalf assists.

Een speler die gevaarlijk kan zijn vanuit de tweede lijn, daar zitten ze bij vele ploegen wel op te wachten. Volgens Het Nieuwsblad geniet Hjulsager interesse van zowel RSC Anderlecht en AA Gent. Sterker nog, Hjulsager zou al een keuze gemaakt hebben.

Nog één jaar contract

AA Gent zou Hjulsager overtuigd hebben: een transfer naar de Ghelamco Arena zit dus in de pijplijn. Wel moet er dan nog tot een akkoord bereikt worden op clubniveau. Hjulsager heeft nog een contract in Oostende tot juni 2022.

Aangezien het om slechts één jaar gaat dat de speler nog onder contract ligt, zou de transferprijs kunnen meevallen naar de normen van een Belgische topclub. Indien de deal tot stand komt, is de 26-jarige speler straks toe aan de vijfde club uit zijn profcarrière. Eerder was Hjulsager al actief bij Bröndby, Celta de Vigo en Granada.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties