Pittige duels, af en toe balverlies en veel middenveldspel. Nog geen kansen.
12

Goal
Doelpunt van Michy Batshuayi (Hans Vanaken)

12
Maar aan efficiëntie wel geen gebrek! Uit het niets maakt Batshuayi de 0-1. En het is een ferme knal in de verste hoek.
16
Batshuayi is daar opnieuw, maar deze keer trapt hij tegen zichzelf en zo weg kans en geen 0-2.
20
Opnieuw een leuke actie van de Belgen, maar de voorzet van De Ketelaere komt nergens.
23
Batshuayi opnieuw met een schot, maar in het zijnet deze keer.
27
De Belgan zijn baas, maar doen er weinig mee.
30
Het doelpunt heeft wel geen deugd gedaan aan het tempo. De Ieren moeten nu komen en aanvallend is het toch niet zo goed.
33
McLean met een schotje, maar afgeweken in een corner.
35
Koekoek! Een corner wordt door Mignolet weggebokst, maar de bal raakt maar niet weg. Uiteindelijk is het Ogbene die na veel vijven en zessen met een omhaal voorbij Mignolet kan werken. Ierland barst uit zijn voegen!
36

Goal
Doelpunt van Chiedozie Ogbene

38
De gelijkmaker heeft de Ieren hoop gegeven, ze gaan er nu vol tegenaan op zoek naar de 2-1.
41
McClean met de voorzet, Boyata kan nog in corner duwen voor het echt gevaarlijk kan worden.
44
Wat krijgen we nog voor de koffie?

Scheidsrechter
Rust

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
De bal rolt opnieuw!
46
Vervangen Alexis Saelemaekers
Ingevallen Thomas Foket

50
De tweede helft heeft nog niet al te veel gebracht voorlopig. Het is wat afwachten allemaal.
53
De Rode Duivels nemen het opnieuw in handen, maar zonder kansen voorlopig in deze tweede helft.
56
Batshuayi tot twee keer toe met de kans, maar verdedigers voorkomen de 1-2.
59

Goal
Doelpunt van Hans Vanaken

59
De Rode Duivels opnieuw op voorsprong. Een kopbal van Vanaken wijkt af en zo in de kooi.
63
Robinson test de vuisten van Mignolet, maar niet hard genoeg om echt indruk te maken.
68
Schotje Hendrick, maar naast de kooi van Mignolet.
72
Nog eens een schuchtere poging van de Belgen, maar echt indruk maken is het allemaal nog niet.