Bank: Pieter Gerkens - Celestin De Schrevel - Matisse Samoise - Robbie Van Hauter - Matias Fernandez Pardo - Ahmed Abdullahi - Tibe De Vlieger - Franck Surdez - Momodou Sonko

Beide ploegen beginnen best nonchalant aan de partij.
8
Kums neemt een eerste vrije trap, maar die gaat ver over het doel.
12
Steuckers wordt neergehaald in het strafschopgebied door Agbor. Scheidsrechter Nathan Verboomen moet er helemaal niets van weten. Ook de VAR komt niet tussen.
17
Delorge met een open kans!
Delorge wordt geweldig diep gestuurd door Steuckers. Hij komt oog in oog met zijn ex-doelman Daniel Schmidt maar kan niet goed genoeg afwerken op doel.
19
De thuisploeg moet initiatief nemen. KAA Gent wacht af en brengt voorlopig niet veel op de mat.
26
Vervangen Sven Kums
Ingevallen Pieter Gerkens

Sven Kums is geblesseerd en kan niet verder. Alsof Hein Vanhaezebrouck nog niet genoeg zorgen had...
29

STVV - KAA Gent
31
 Gele kaart voor Joel Chima Fujita

32
 Rode kaart voor Archie Brown
Archie Brown grijpt naar het gezicht na een duel met Fujita. De STVV-speler gaat stevig verhaal vragen bij Brown en grijpt hem bij de armen. Brown reageert door een hem een klets te verkopen.
35

Goal
Doelpunt van Pieter Gerkens
Scheidsrechter Verboomen loopt in de weg van Ito en lijkt hem ten val te brengen, waardoor KAA Gent in balbezit komt en kan gaan counteren. Gerkens werkt uiteindelijk héél goed af, maar of dit wel volgens het reglement verliep blijft maar de vraag...
40
Het publiek keert zich tegen scheidsrechter Verboomen: "Amateur, amateur, amateur", klinkt het luid.
42
STVV blijft de dominante ploeg, maar kan geen doelpunt maken. Gent leeft op de counters.
44
Coach Fink pept zijn ploeg op, hij wil liefst voor de rust nog een doelpunt zien.
45+1
+4
We krijgen er vier minuten bij.
45+3
Gent kruipt met zijn volledige ploeg achter de bal. STVV stuit steeds op een muur.
45+3
Ito legt achteruit voor Fujita die het met een knal probeert. Zijn pegel gaat maar net over de winkelhaak!
45+5
STVV trapt in één actie drie keer op doel. Eerst kan Ito niet besluiten, dan Zahiroleslam en om de eerste helft af te sluiten knalt Bocat de bal naast het doel van zeer dichtbij.

Scheidsrechter
Rust

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
De bal rolt terug. Beide ploegen stonden al een paar minuten te wachten op het veld op Verboomen, die na een tijdje het veld betreedt onder luid boegeroep.
48
STVV begint met veel druk naar voren. Bij KAA Gent blijft het net als in de eerste helft oveleven.
49

Goal
Doelpunt van Kahveh Zahiroleslam
Daar is de gelijkmaker! Bocat trapt op doelman Schmidt maar de bal rolt door tot bij Zahiroleslam die het leer tegen de touwen werkt.
49

51
Noah Fadiga komt plots in een goede positie om te trappen, maar doelman Coppens zit er met de vingers bij.
54
Yokota komt in een goede positie om te schieten, maar wringt zijn kans de nek om. Gent probeert na het tegendoelpunt iets meer aan te vallen.
56
Rein Van Helden neemt de bal op de volley, zijn schot gaat niet ver naast.