lokSporting Lokeren
berBergen
Datum: 01/11/2008 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 10
Stadion: Daknam
Lokeren opnieuw gelijk
Kevin Van Cutsem
| 0 reacties
Lokeren opnieuw gelijk

Lokeren en Bergen hebben de punten gedeeld. Lokeren, de kampioen van de draws, doet zijn naam dus weer alle eer aan. Topschutter Maazou werd duidelijk gemist en dus vielen er ook geen goals op Daknam.

In de eerste helft waren de kansen eerder schaars. Lokeren dreigde via Golan (kopbal) en Overmeire (schot over doel). Bergen stelde daar maar weinig tegenover. Beide ploegen kozen dan ook niet meteen voor de aanval. 
 
 
Het was Lokeren dat in de eerste helft het dichtst bij het openingsdoelpunt kwam. Een voorzet van Carevic bereikte Pavlovic, maar die kopte op de lat. Even later was er ook nog een schot van Mbayo, dat via Mirri bijna in doel belandde.
 
 
Na de pauze zorgde Bergen voor de eerste goeie actie, maar het schot van Kevin Oris werd gered door Copa. Aan de overkant was er weer de bedrijvige Carevic die voor het nodige gevaar zorgde. Eerst redde Buysens nog een kopbal van de lijn en kort nadien probeerde Carevic het zelf, maar zijn schot ging naast.

Herpoel had dan weer wat moeite met een schot van El Mouataz. Even later moest de doelman van Bergen een schot van Mbayo en Overmeire lossen, echter zonder grote gevolgen. Bij Bergen zorgden Jarju en Dahmane voor het gevaar, maar ook zonder succes.

Voor Lokeren was ook Toure nog dicht bij een treffer, maar zijn kopbal ging net naast. Er volgde ook nog een klein slotoffensief van de thuisploeg, maar goals vielen er niet. In de slotfase kwam Lokeren zelfs nog heel goed weg. Dahmane kwam oog in oog met Copa, maar miste.


Auteur: Fabian Morren en
Herbeleef Sporting Lokeren - Bergen